nekadašnji supružnici

Vidno uznemiren: Ben Affleck snimljen u energičnom razgovoru s bivšom suprugom Jennifer Garner

10.12.2021 u 23:39

Bionic
Reading

Ben Affleck i Jennifer Garner viđeni su kako zajedno odlaze na roditeljski sastanak u Santa Monici, a bivši bračni par snimljen je u vrlo žustroj i energičnoj raspravi

Snimljen tijekom razgovora sa svojo bivšom suprugom Jennifer Garner na ulici kalifornijske Santa Monice Ben Affleck djelovao je poprilično uzrujano i uznemireno. Zvijezdu filma 'Las Duel' paparazzi su snimili kako nešto vrlo energično objašnjava svojoj bivšoj supruzi Jennifer Garner.

Nakon obavljenog roditeljskog sastanka par je snimljen na ulici u vrlo žustroj raspravi, a 49-godišnji glumac viđen je kako maše rukama s ekspresivnim reakcijama na licu. U jednom trenutku čak je viđen kako gleda prema Jennifer začuđeno razrogačenih očiju.

  • +8
Ben Affleck i Jennifer Garner Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Međutim, iako je Oskarovac izgledao poprilično uznemireno, ne čini se da je bila posrijedi svađa s njegovom bivšom suprugom s kojom ima troje djece - Violet (16), Seraphinu (12) i Samuela (9). Za razliku od Bena, Jenn, zvijezda 'Aliasa' djelovala je znatno smirenije, a čak se i u nekoliko navrata lagano osmjehnula.

Prije rasprave Ben i Jenn su se zajedno prošetali te sa zanimanjem pogledali i komentirali papire koje je Jennifer nosila u rukama. Obzirom da se predstavnici glumca nisu oglasili, razlog ove žustre rasprave nije poznat.

Ben i Jennifer, bili u braku od 2005. do 2018., a poznati su po vrlo pozitivnom suroditeljskom odnosu. Iako je Ben u međuvremenu obnovio svoju vezu s bivšom zaručnicom, Jennifer Lopez, on i Jennifer Garner i dalje se redovito viđaju i komuniciraju zbog djece. Čak su se nedavno svi zajedno okupili povodom Noći vještica kako bi se djeca družila i izigrala.

holivudski par

Zaljubljeniji no ikad: Jennifer Lopez i Ben Affleck ne odvajaju se jedno od drugoga

Pogledaj galeriju

'Svi se slažu, a fokus je uvijek na djeci. Jennifer, Ben i Jennifer Garner željeli su da djeca imaju nevjerojatnu Noć vještica. Djeca su prijatelji i željeli su tu večer provesti zajedno. Bilo je logično da budu svi zajedno,' otkrio je izvor blizak glumcu.

U The Wall Street Journal magazinu za prosinac i siječanj Ben Affleck je naglasio važnost da djecu odgajaju dva roditelja. 'Važno je imati dva roditelja za brigu i odgoj djeteta. Najvažnije mi je biti dobar otac,' izjavio je.