UVIJEK DOTJERANA

Prizor za pamćenje: Jennifer Lopez u štiklama nosi vreće

30.11.2021 u 11:32

Bionic
Reading

Jedan od trenutno najpoznatijih holivudskih parova, Jennifer Lopez i Ben Affleck, odlučili su pokazati i svoje veliko srce, pa su povodom američkog Dana zahvalnosti sa svojom djecom prikupili hranu u znak podrške humanitarnoj akciji Rise Against Hunger

Nakon što je završila sa snimanjem novog Netflixovog filma 'The Mother', Jennifer Lopez vratila se iz Vancouvera u Los Angeles, a sve kako bi sa svojim najdražima proslavila američki Dan zahvalnosti. A ove godine ona je s 13-godišnjim blizancima Emmom i Maxom bila gošća u domu svog dragog, Bena Afflecka, koji ima vilu na Pacific Palisadesu.

Zanimljivo je da su im se na svečanom ručku pridružila i Affleckova djeca iz braka s Jennifer Garner, Violet (15), Seraphina (12) i Samuel (9), da bi potom svi zajedno pokazali i svoje veliko srce podržavajući humanitarnu akciju Rise Against Hunger.

  • +5
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Vasquez-SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ispred Affleckove kuće sparkirao se kamion s hranom, a teške vreće sa rižom i ostalim nekvarljivim namirnicama, svi su nosili u garažu, kako bi se kasnije ista odvela potrebitima. Zanimljivo je kako je bez puno muke teške vreće s rižom dizala i 52-godišnja latino diva Jennifer Lopez, koja se ni za teški fizički rad nije presvukla iz uskih traperica i cipela na visoke potpetice.