moja zemlja hrvatska

[VIDEO] Uplakanog Neymara nakon poraza tješio Perišićev sin

09.12.2022 u 20:17

Bionic
Reading

Nakon napete utakmice, atmosfera na tribinama s razlogom je vesela i raspjevana. Osim naših junaka koji su kraj utakmice dočekali sa suzama radosnicama, sreću i ponos dijelila je i publika u Katru, a posebno obitelji igrača. Zapjevala je i supruga Ivana Perišića, a Livakovićeva Helena nije mogla sakriti sreću i uzbuđenje. Ipak, maleni Leonardo Perišić primijetio je uplakanog Neymara pa mu je odjurio reći pokoju riječ utjehe

Nakon nevjerojatne utakmice Hrvatske s Brazilom, u kojoj su rijetki pozitivno razmišljali o ishodu, sreća cijele države je neizmjerna. Puca vatromet, organiziraju se bakljade, po ulicama se svi vesele. Slično je i u Katru, gdje hrvatski navijači uživaju u pobjedničkoj euforiji. Sreću ne mogu sakriti ni obitelji naših igrača, a veselu atmosferu otkrila je Perišićeva žena Josipa.

Josipa je s djecom prije nekoliko dana stigla u Katar i odmah se pridružila ostalim WAGS-icama. Njihovo okupljanje ponovno je zbog najboljeg mogućeg razloga - podržavaju naše igrače koji (ponovno) čine čuda na Svjetskom prvenstvu.

Nakon ludih 120 minuta utakmice i napetih penala - Hrvatska je u polufinalu ovog najvećeg nogometnog natjecanja! Naši dečki učinili su čudo i cijela zemlja se veseli, a tribine na stadionu takvu sreću još nisu doživjele!

  • +7
Poznata lica na tribinama stadiona u Dohi Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec

Perišićeva žena podijelila je video sa snimkom trenutka prave sreće i nogometne euforije s pratiteljima, a na njemu ona te Perišićeva djeca Manuela i Leonardo zajedno plešu i pjevaju 'Moja zemlja Hrvatska'. Perišićevi nasljednici znaju sve riječi ove domoljubne pjesme pa su od srca pjevali, a simpatična Manuela imala je suzne oči nakon emotivne pobjede Hrvatske.

Nakon utakmice Hrvati su slavili, ali Brazilci nisu mogli sakriti suze. Na teren su istrčala i djeca naših reprezentativaca, a veliki obožavatelj nogometa Leonardo nije propustio priliku pružiti ruku uplakanom Neymaru i čestitati mu na dobroj igri.

Red iznad obitelji Perišić nalazi se i supruga Dominika Livaković. Inače odmjerena i elegantna Helena, sada nije mogla sakriti osjećaje ponosa i sreće pa je skakala i pjevala slaveći još jedan odličan nastup sjajnog Livija. Ponovno je nosila njegov zeleni dres, a oko struka je zavezala hrvatsku zastavu.