prezadovoljna je

[VIDEO] Sonja Kovač se pohvalila fotografijama svog raskošnog vrta, pogledajte kako ga je uredila

04.11.2021 u 10:51

Bionic
Reading

Jedna od najpopularnijih domaćih influencerica s dugogodišnjim partnerom Goranom Mandićem u siječnju je kupila stan. Tijekom useljenja svojim pratiteljima je pokazivala detalje oko radova, uređenja, a sada je pokazala i kako izgleda njihova zelena oaza, vrt kojeg su nedavno dotjerali

Na početku svog najnovijeg videa na YouTubeu, Sonja Kovač je ispričala kako je njezin vrt trebao biti uređen još ljetos no kako su ona i njezin dragi dugo izbivali zbog putovanjima, 'a i ljeti bi se trava osušila, a oni su htjeli travnati tepih' pa je jesen bilo pravo vrijeme za to.

Pokazala je i kako je vrt izgledao prije kad su tek kupili stan. 'Bila je tu šikara, stara trava, dosta lokvica gdje se skupljala voda. Trebalo je poravnati cijeli teren, napraviti pad, zasaditi travu i biljke', objasnila je influencerica, a dio fotografija novo zasađenih biljaka pokazala je i na Instagram storyju.

'Posadili smo Fotijnije koje će biti ograde. Stavili smo euonymus kako bi prekrili cijevi za vodu, travnati tepih smo omeđili rubnjnacima, stavili lojtricu i puzavac. Napravili smo roštilj koji se super uklopio, a na kojem će se raditi fini roštilji za društvo', opisala je influencerica. Ima i kutak za ružmarin, a rub terase joj krasi i japanski javor. 'Vrt je proces, treba vremena i jedva čekam proljeće kad procvatu i probujaju biljke kada ćemo staviti i vrtni namještaj', najavila je Sonja.

Izvor: Društvene mreže
Sonja Kovač Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL