kako vam se sviđa?

Drastičan rez: Sonja Kovač pohvalila se novom frizurom

08.10.2021 u 13:46

Bionic
Reading

Nakon boravka u toplicama u Međimurju, a prije toga ljetos na brojnim domaćim destinacijama, jedna od naših najpopularnijih influencerica i blogerica već neko vrijeme boravi u Zagrebu. Uživa s dečkom i kućnim ljubimcem u njihovom novom domu i brojnim novim krpicama, proizvodima, a osvježila je i svoj uvijek besprijekoran izgled

Sonja Kovač neko vrijeme je njegovala kosu dugu do pola leđa, a sada ju je odlučila skratiti, uz to i nabaciti nove, svježe pramenove. Naravno, i ovu svoju promjenu i faze nastajanja nove frizure pokazati je svojim pratiteljima.

'Kako vam se sviđa nova frizurica za jesen?', upitala ih je, a dobila je mnoštvo srčeka i komplimenata.

Prije nekoliko dana komentirala je pad društvenih mreža i svojevrsni prisilni predah od influencerskog posla. 'Apsolutno nisam bila zabrinuta. Već sam navikla na to da Instagram svako malo padne i da oni imaju problema, jer konstantno mijenjaju algoritam, pa uvijek nešto zeznu i onda mreža padne. Padanje društvenih mreža meni je već, u tom smisli, kao dobar dan. Također, nisam bila u situaciji da sam nešto propustila. Srećom, u ovom poslu uvijek možemo prilagoditi raspored i neka objava koja je trebala ići danas, bez problema može i sutra, naravno u dogovoru s klijentom', ispričala je za tportal.

UPEČATLJIVA KOMBINACIJA

Sonja Kovač stajlingom pokorila New York

Pogledaj galeriju