ZALJUBLJENA U HRVATSKU

[VIDEO] Ljepote Rovinja ne prestaju oduševljavati Salmu Hayek

09.04.2019 u 11:05

Bionic
Reading

U Rovinju se trenutno snima američki film 'The Hitman's Wife's Bodyguard' u kojem glumi nekolicina holivudskih faca kao što su Samuel L. Jackson, Ryan Reynolds i lijepa Salma Hayek koji Hrvatsku obalu ne prestaju hvaliti

Nakon što je po dolasku u Hrvatsku, glumac Samuel L. Jackson nahvalio našu zemlju i ljepote Rovinja promovirao na Instagramu i njegova kolegica Salma Hayek oduševila se Jadranskom obalom.

Narednih nekoliko tjedana holivudska će ekipa provesti u Rovinju gdje snimanju film 'The Hitman's Wife's Bodyguard' za čije su potrebe unajmili i luskuznu jahtu koja je od obale udaljena tek nekoliko metara pa privlači poglede znatiželjnih stanovnika.

  • +4
Snimanje filma 'The Hitman's Wife's Bodyguard' Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Šarmantni gradić na zapadnoj obali Istre oduševio je lijepu Hayek koja se na društvenim mrežama pohvalila kako uživa. Objavila je fotografiju s jahte dok se u pozadini nazire centar Rovinja, a lijepa crnka spremno pozira u proljetnoj plavoj haljinici.

U komentarima su obožavatelji nahvalili njezin izgled, a objavu je pogledalo preko 400 tisuća ljudi iz cijeloga svijeta što je sigurno odlična reklama za našu zemlju.

Kako je teklo današnje snimanje u Rovinju možete pogledati u videu u nastavku. U Istri bi se trebalo snimati mjesec dana, a onda se sele u Zagreb 1. svibnja. Snimat će se, priča se, oko Muzeja Mimara ili igrališta srednje škole u Klaićevoj do 12. svibnja.

  • +18
U Rovinju počelo snimanje filma "The Hitman's Wife's Bodyguard" Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL