ekskluzivno

[VIDEO] Gene Simmons iz grupe Kiss najavljuje rock spektakl: 'Pozdrav Hrvatska, svirat ćemo za vas u Areni Zagreb'

01.03.2022 u 13:38

Bionic
Reading

Nakon brojnih odgađanja i nedostatka tog jedinstvenog iskustva koje pružaju, koncerti koji su najavljeni za 2022. naslučuju da će ovo biti najbolja koncertna godina dosad. Tako obožavatelji slavnog američkog rock sastava s nestrpljenjem očekuju 9. srpnja i njihovu svirku u Zagrebu. Nakon gotovo pedesetogodišnje karijere, bit će to njihov prvi put nastup pred našom publikom, a frontman i bass gitarist Gene Simmons obratio se svima u kratkoj video poruci

Pod maskiranim licima i posebnim kostimima, kriju se četvorica glazbenika koji tvore legendarni bend Kiss. U njihove se članove ubraja Gene Simmons, inače bas gitarist sastava koji se hrvatskoj publici obratio riječima:

'Pozdrav Hrvatska, ovdje Gene Simmons, 9. sronja dolazi Kiss, svirat će za vas u Areni Zagreb. Gdje? U Zagrebu', poručio je glazbenik.

Pozdrav za hrvatsku publiku od grupe Kiss Izvor: tportal.hr / Autor: grupa Kiss

Zagrebački koncert dio je njihove posljednje svjetske turneje 'End of the Road', koja je počela još 2019. godine. Kako se turneja nije mogla dovršiti zbog pandemije tijekom 2020. i 2021. s poboljšanjem epidemiološke situacije Kiss u Europu stižu u lipnju ove godine, počevši od Njemačke, Poljske, Belgije i Francuske.

  • +3
Grupa Kiss Izvor: EPA / Autor: DANIEL DAL ZENNARO

U Zagreb dolaze nakon četrdesetak albuma prodanih u više od stotinu milijuna primjeraka diljem svijeta. Članovi The Rock & Roll Hall of Fame izjavili su da ovu turneju posvećuju milijunima Kiss obožavatelja koji ih podržavaju više od 4 desetljeća. 'Poznati po svojim maskama i specijalnim kostimima koji su postali njihov zaštitni znak, Kiss desetljećima dokazuje zašto ih se smatra tvorcima najboljih rock and roll showova i spektakla', ističe se u njihovoj najavi.

Izvor: Društvene mreže