NAKON DVA OTKAZIVANJA ZBOG VJETRA

[VIDEO/FOTO] S projekcijom filma 'Prvi čovjek' u subotu konačno otvoreno Drive-In Kino na Zagrebačkom velesajmu

17.05.2020 u 00:59

Bionic
Reading

Drive-In Kino na Zagrebačkom velesajmu, čiji su organizatori dva puta zbog vjetra bili prisiljeni odgađati prvu projekciju, napokon je u subotu započelo s radom

Na Istočnom parkiralištu Zagrebačkog velesajma na dva velika ekrana organizatori, tvrtka Kreativna poslovna rješenja, su počevši s četvrtkom planirali kroz osam dana od 21 sat prikazivati atraktivne filmske blockbustere za sve one koji su se, poslije višetjedne izolacije zbog korona virusa, zaželjeli izlazaka i druženja.

Zbog jakog vjetra i sigurnosti posjetitelja projekcije u četvrtak i petak morale su biti odgođene. U subotu je prikazan planirani film 'Prvi čovjek' s Ryanom Goslingom, a projekcija odgođenog film 'Brzi i žestoki: Hobbs & Shaw' pomaknuta je na sljedeći petak.

Ljubitelji filmske umjetnosti u filmovima uživaju iz svojih automobila, broj automobila svake večeri ograničen je na 300, a u svakom automobilu mogu biti maksimalno dvije osobe.

Filmovi se prikazuju na dva 15-metarska ekrana, a zvuk filma posjetitelji mogu pratiti putem svojih radijskih aparata u automobilu koji su prilagođeni privremenoj radijskoj frekvenciji.

Cijena ulaznice za dvije osobe iznosi 100 kuna te uključuje poklon paket s osvježavajućim pićima i grickalicama.

Raspored projekcija i sve novosti vezane uz najveće Drive-In Kino u Hrvatskoj pratite na službenim stranicama Drive-In Kina.

  • +20
Drive-In Kino na Zagrebačkom velesajmu Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpić/PIXSELL