NIJE IŠLO

Pukla još jedna ljubav na holivudskoj sceni: Emma Watson ponovno je slobodna

29.05.2018 u 10:25

Bionic
Reading

Pola godine nakon što su se upoznali i započeli romantičnu vezu, britanska glumica Emma Watson i glumački kolega Chord Overstreet shvatili su kako nisu jedno za drugo

U početku su svoju vezu krili od javnosti, no onda su se prepustili strastima i svima pokazali kako su par. Emma Watson i Chord Overstreet posljednjih se mjeseci nisu razdvajali jedno od drugoga, a vrijeme su uglavnom provodili u Los Angelesu.

Oboje glumci po profesiji imali su mnogo dodirnih točaka, no čini se kako je kao i kod mnogih holivudskih parova i kod njih nešto pošlo u krivom smjeru.

Emma Watson i Chord Overstreet Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Američki tabloidi tvrde kako je poznata britanska glumica koju pamtimo iz filmova o Harryju Potteru prekinula vezu s 29-godišnjim glumcem koji je pak javnosti poznatiji po ulozi u seriji 'Glee'.

'U posljednje vrijeme često su se zajedno družili u Los Angelesu, al onda su shvatili kako više ne ide. Vidjeli su da ne funkcioniraju skupa i sada su oboje slobodni', izjavio je za The Sun izvor blizak glumici.

Sada već bivši partneri nisu se oglasili u javnosti oko ove teme, a Emma je prošle godine objasnila zašto nema potrebe objašnjavati svoj privatni život u medijima.

  • +2
Emma Watson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Primjetila sam da u Hollywoodu s kim god da hodate postaje dio vaše promocije i uvuku ga u taj cijeli cirkus htio on to ili ne. Osobno mrzila bih da meni to netko napravi', kazala je je 28-godišnja Watson.

Podsjetimo, crvenokosa ljepotica prije ove veze dvije je godine hodala s menadžerom Williamom Knightom.