glazbena uzdanica

[VIDEO] Albina otkrila svoje favorite na Eurosongu i odlično obradila neke svjetske hitove

26.03.2021 u 13:24

Bionic
Reading

Mlada pjevačica se trenuno sa svojim timom priprema za nastup svog života koji će se dogoditi 18. svibnja na prvom eurovizijskom finalu u Rotterdamu. Nedavno je predstavila video spot za Eurosong, šivaju se kostimi za nju i plesače, a 'Tick-Tock' i dalje postiže uspjehe na kladionicama. Ispričala je tko joj se sviđa među konkurentima i otkrila prati li kako njezina pjesma kotira

Ovogodišnja pobjednica Dore, Albina Grčić odradila trenutačno vodi na anketama i glavni je favorit za pobjedu, a dva mjeseca uoči samog natjecanja stvari se zahuktavaju. Evo tko su njezini favoriti na Eurosongu.

  • +5
Pobjednica Dore 2021: Albina Grčić Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro/Renato Branđolica/HRT

'Za divno čudo to su dvije balade, iako sam u totalno drugom raspoloženju ove godine i smatram da treba pobijediti brza pjesma. Moji trenutni favoriti su Švicarska i Francuska, a jako mi je dobra i Italija, iako to nije nešto što privatno slušam. Pjesma mi se stvarno jako svidjela', ispričala je na Enteru Zagreb.

Kladionice ne prati svaki dan, ali najvažnije zna. 'U svakom slučaju, zelenimo se, to je dobra vijest. Skočili smo poprilično, mislim da se prepoznaje potencijal i vjerujem da možemo ostvariti dobar rezultat', tvrdi Albina koja je na radiju na podlogu svoje pobjedničke stvari 'Tick Tock' obradila svjetske hitove.

Izvor: Društvene mreže