'NJEZINA SUDBINA'

Victoria Beckham vratila se u daleku prošlost i pokazala kako je izgledala u djetinjstvu

18.05.2020 u 10:55

Bionic
Reading

Modna dizajnerica i nekadašnja pjevačica Victoria Beckham iskoristila je priliku pa kroz svoju fotografiju iz ranog djetinjstva najavila novu kolekciju odjeće koju je pripremala u proteklom karantenskom razdoblju

Slavna Britanka koja je nekoć žarila i palila u sklopu pop grupe Spice Girls, danas naglašava kako je ispunjenje njezinih snova zapravo rad u modnoj industriji. Otkako je 2008. pokrenula svoj brand odjeće, glazbenoj je sceni rekla zbogom. Od tada naporno radi na novim kolekcijama za svaku sezonu, a nije ju pokolebala ni kriza izazvana koronavirusom koja je pogodila svijet prije tri mjeseca.

Gospođa Beckham to je vrijeme iskoristila kako bi smišljala novu kolekciju koju sada namjerava predstaviti javnosti. Victoria je sada na vrlo neobičan način najavila svoje nove kreacije.

Objavila je fotografiju iz ranog djetinjstva, što nije njezin stil inače. Fotografijom na kojoj kao malena djevojčica pegla na dječjoj dasci za peglanje, Victorija je htjela dati do znanja da joj je modni biznis bio suđen oduvijek.

‘Oduvijek sam predodređena za atelijer?’, napisala je Beckham te usporedila nekadašnju djevojčicu i sebe danas u istoj pozi.

Nedavno je slavna 46-godišnjakinja izazvala bijes javnosti svojim poslovnim odlukama. Naime, svojih 30 zaposlenika odlučila je usred krize izazvane pandemijom poslati na plaćeni dopust koji financira britanska vlada putem sigurnosnog fonda za očuvanje radnih mjesta koja su pogođena pandemijom koronavirusa. Da je pak odlučila platiti ih iz vlastitog džepa, bogatstvo njezine obitelji umanjilo bi se tek za nekih 225 tisuća funti. I nije to prvi put da se uz ime Victorije Beckham vežu financijski problemi.

  • +2
Victoria i David Beckham Izvor: EPA / Autor: Niklas Halle'n

U samo 12 godina poslovanja njezinog modnog brenda već je 11 puta završavala s gubicima iz koje ju je morao ‘vaditi’ nitko drugi negoli njezin suprug David Beckham. Cijelu priču o njezinu poslovanju možete pročitati OVDJE.