samo disciplina

Victoria Beckham otkrila tajnu svoje vitke linije u četrdesetima

24.03.2023 u 13:40

Bionic
Reading

Već godinama Victoria Beckham njeguje svoje vitko tijelo, a čak ni nakon četvero djece modna dizajnerica nije promijenila izgled. David je nazvao njezine prehrambene navike dosadnima, no Victoria kaže da je ipak riječ o strogoj disciplini

Victoria Beckham poznata je po svom odličnom stilu i vitkoj liniji, ali i izbirljivosti. Iako mnogi prigovaraju kako je premršava, istina je da joj mnoge i zavide zbog vitkosti. Suprug David ponudio je uvid u Victorijine prehrambene navike dok je raspravljao o svojoj omiljenoj hrani, a ovo je njezina tajna.

'Dosta sam emotivan u vezi s hranom i vinom, kad jedem nešto odlično, želim da to svi probaju', rekao je Beckham te zaključio: 'Nažalost, u braku sam s nekim tko je jeo istu stvar zadnjih 25 godina! Otkad sam je upoznao, jede samo ribu na žaru i povrće kuhano na pari. Ona će vrlo rijetko od toga odstupiti.'

U srpnju je Victoria također priznala kako njezin suprug govori je okus njezine hrane dosadan, no Victoria je rekla da je njezina prehrana puna zdravim masnoćama i redovito provodi detoksikaciju pri čemu se suzdržava od pijenja alkohola.

'Jedem puno zdravih masnoća: ribu, avokado, orašaste plodove i takve stvari. Pijem alkohol, osim ako nemam razloga da ne pijem. Detoksicirat ću se od svega tri do šest mjeseci tijekom kojih neću piti. Prilično sam ekstremna u svemu što radim, bilo da jedem ili vježbam ili pijem ili ne pijem', priznala je Victoria.

  • +9
Brooklyn Beckham proslavio rođendan u Parizu Izvor: Profimedia / Autor: Didier Ferey / KCS Presse / Profimedia

Umirovljeni engleski nogometaš Rio Ferdinand blizak je prijatelj s Beckhamovima, a podijelio je i kako Victoria jede. 'Nikad je nisam vidio da nešto jede. Ne sjećam se ničega što bi mi stršilo iz sjećanja, da budem iskren', rekao je Ferdinand.

Također je i Gordon Ramsey otkrio neke informacije o Victorijinoj disciplini 2011. godine dok je bila trudna s kćeri Harper. ' Očito ne dopuštajući trudničkim željama da odstupe od svoje stroge dijete, Ramsey se prisjetio da je tražila salatu od dimljene pastrve i tražila je običnu s preljevom sa strane. Prema jelovniku, jelo se inače poslužuje s grejpom, avokadom, crvenim lukom i limunom, no Victoria je zatražila da se oni uklone.

  • +3
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: DIDIER FEREY / KCS PRESSE / PROFIMEDIA