OBITELJSKA IDILA

Zakopale ratne sjekire: Ovakvu je podršku Victoria Beckham dobila od snahe Nicole

03.03.2023 u 23:20

Beckhamovi u Parizu

Izvor: Profimedia / Autor: MCC / SPREAD PICTURES / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Klan Beckham u gotovo punom sastavu ovoga petka podržao je Victoriju na predstavljanju još jedne kolekcije na Tjednu mode

Poput dizajnerskih kolega, bivša spajsica predstavila je modne novitete za sezonu jesen/zima, a na reviji je prisustvovala i Nicola Peltz, supruga njezina najstarijeg sina Brooklyna.

  • +35
Victoria Beckham FW23 Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ovaj dvojac donedavno je punio medijske stupce razmiricama koje počinju još od priprema za vjenčanje Brooklyna i bogate nasljednice. Dame su se navodno sukobile oko Nicoline vjenčanice, a zvijezda Transformersa optužila je svoju novu svekrvu da je ukrala svu pozornost na njezinom vjenčanju. Osim toga, Nicola je trebala nositi vjenčanicu s potpisom svoje svekrve, no ipak se odlučila posvetiti taj velik i odgovoran zadatak modnoj kući Valentino.

Njihove razmirice, po svemu sudeći, postale su stvar prošlosti, a u znak podrške svekrvi, Nicola je za reviju odjenula efektnu haljinu s njezinim potpisom i iz netom predstavljene kolekcije.

‘Ovo ne bih mogla napraviti bez vas’, napisala je Victoria ispod obiteljske fotografije na Instagramu nastale nakon revije održane u sklopu novog izdanja Tjedna mode u francuskoj prijestolnici. Mamino predstavljanje nove kolekcije, međutim, propustio je 20- godišnji Romeo koji poput slavnog oca gradi nogometnu karijeru.