BOGATA SNAHA

Nicola Peltz o svađi sa svekrvom Victorijom Beckham: 'Čudno je znati istinu, a čitati nešto skroz lažno'

16.03.2023 u 13:45

Bionic
Reading

Odnos snahe i svekrve krenuo je nizbrdo kad je Nicola odbila nositi haljinu Victorijinog modnog brenda, a od tada svijet prati njihov odnos kao nijedan drugi odnos svekrva-snaha. Nicola je još jednom zanijekala njihovu svađu i tvrdi da u medijima čita neistine

Nicolu Peltz često se predstavlja kao razmaženu bogatu tatinu kći, nasljednicu očevog bogatstva. Njezino vjenčanje s Brooklynom Beckhamom još je uvijek u centru pažnje zbog optužbi o zahtjevnosti želja mladenke i nemogućnosti koordinacije popisa potvrđenih gostiju s popisom koji su mladenci zamislili, a još jedno negativno svjetlo na nju bacilo je neslaganje s Victorijom Beckham koja je trebala izrađivati vjenčanicu.

Otkako su se Nicola Peltz i Brooklyn Beckham vjenčali na raskošnoj višednevnoj ceremoniji, internetom kruže glasine o svađi između Peltza i njezine svekrve Victorije Beckham. Navodno Brooklyn nije razgovarao s roditeljima, a u cijelu priču morao se umiješati i David Beckham kako bi spasio obiteljske odnose.

Iako je Nicola odlučila pružili podršku svekrvi i podržati ju na prošlom i na ovom Tjednu mode u Parizu, šuškanja o njihovom narušenom odnosu ipak su sveprisutna, a mlada Nicola odlučila je još jedanput reći svoju stranu priče.

'Rekla sam ovo toliko puta: Ne postoji svađa. Ne znam. Nitko nikad ne želi pisati lijepe stvari. Stvarno je čudno, zapravo, bilo da je u pitanju moj ili tuđi život ili bilo što drugo, znati istinu, a onda pročitati nešto potpuno krivo', rekla je za Cosmopolitan.

Još u razdoblju vjenčanja, Nicola je tvrdila da ne postoji svađa između nje i Victorije, ali je potvrdila da je postojala nezgodna situacija u vezi vjenčanice. Iako je htjela nositi haljinu s potpisom Victorije Beckham, njezin izbor ipak je pao na drugog dizajnera. 'Namjeravala sam i stvarno sam to željela, a onda sam nakon nekoliko mjeseci shvatila da njezin atelje to ne može napraviti, pa sam morala odabrati drugu haljinu', rekla je tada.

  • +9
Brooklyn Beckham proslavio rođendan u Parizu Izvor: Profimedia / Autor: Didier Ferey / KCS Presse / Profimedia