rođendan u parizu

Modno osviještena obitelj Beckham slavi u Parizu, no jedan član obitelji nije se pridružio zabavi

04.03.2023 u 18:56

  • +9

Brooklyn Beckham proslavio rođendan u Parizu

Izvor: Profimedia / Autor: Didier Ferey / KCS Presse / Profimedia

Bionic
Reading

Obitelj Beckham ima vrijedne razloge za slavlje - Victoria je odradila još jednu sjajnu reviju, a najstariji sin obitelji napunio je 24 godine! U njegovom danu pridružili su mu se roditelji te brat Cruz i sestra Harper Seven, no brat Romeo morao je izostati zbog nogometnih obaveza

Obitelj Beckham okupila se u Parizu kako bi pružila potporu novoj kolekciji s potpisom Victorije Beckham koju je predstavila na ovom Tjednu mode. Bivša 'Spajsica' predstavila je svoju viziju za nadolazeću sezonu jesen/zima, a u publici su se okupila brojna imena iz modne industrije, ali i oni najmiliji članovi obitelji koji su imali čak dva razloga za slavlje!

Osim Davida i djece, u prvom redu sjedili su i Victorijini roditelji te najbolja prijateljica Eva Longoria, a potporu svekrvi još jedanput je pružila i Nicola Peltz koja je za reviju odjenula efektnu haljinu iz tek predstavljene kolekcije Victorije Beckham.

Ipak, ne okupljaju Beckhamove samo modni uspjesi poznate mame, već i vrlo važan datum - Brooklyn je u Parizu proslavio 24. rođendan!

Beckhamovi u Parizu Izvor: Profimedia / Autor: MCC / SPREAD PICTURES / PROFIMEDIA

Victoria je na Instagramu sinu posvetila video objavu u koju je uklopila razne video isječke njihovog zajedničkog vremena, a prisjetila se i jednog davnog rođendana kada je njezin najstariji sin bio još mali dječak. Objavu je komentirala Brooklynova supruga Nicola napisavši: 'Najbolji dečko na cijelom svijetu!', a čestitkama su se pridružili i brojni obožavatelji klana Beckham.

Obitelj se okupila u šetnji gradom, a Beckhamovi ne bi bili Beckhamovi da svi nisu izgledali tako stylish!

Bračni par Brooklyn i Nicola napustili su hotel držeći se za ruke u vrlo ležernim, no cool kombinacijama. Slavljenik je nosio jednostavan bijeli t-shirt, traperice, smeđu jaknu od brušene kože i popularne čizme Dr. Martens, a Nicola je zablistala uspješno kombinirajući ovosezonske trendove: dugački kožni crni kaput, široke traper hlače i svijetloplave štikle s platformom.

Victoria je za specijalan dan odjenula hlače i torbicu u boji limete iz vlastite kolekcije, a vlastite komade kombinirala je s ružičastim puloverom. Premda su inače često modno usklađeni, danas to nije bio slučaj... David je Parizom prošetao u smeđem odijelu od samta, a ispod je nosio dolčevitu jarke zelene boje.

Uz njih su bili i Cruz Beckham i Harper Seven, no Romeo je propustio druženje u Parizu zbog poslovnih obaveza u Americi. Victoria ga se sjetila nakon revije te je u opisu fotografije, uz zahvale obitelji, napisala kako joj je sin nedostajao.

  • +35
Victoria Beckham FW23 Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia