LOŠ TAJMING

Victoria Beckham otkrila da je poludila na Davida zbog druženja s Jennifer Lopez i Beyonce

05.10.2023 u 14:58

Bionic
Reading

Iako se njihov brak čini idiličan, Victoria Beckham otkrila je da se i ona i David ponekad svađaju. U dokumentarcu se prisjetila situacije stare 18 godina, a tiče se reklame koju je Beckham snimao s Jennifer Lopez i Beyonce

U novom Netflixovom dokumentarcu Victoria Beckham podijelila je simpatičnu i smiješnu priču o nonšalantnosti svog supruga prilikom pripreme za porod njihovog sina Cruza. Koliko je predan poslu, David Beckham htio je zakazati njegovo rođenje prema svom poslovnom rasporedu pa ga je supruga morala uputiti da takvo što nije moguće.

Victoria se prisjetila priče kada je David Beckham kao velika sportska zvijezda imao snimanje s Jennifer Lopez, no u nezgodnom tajmingu.

U trenutcima kada je 'do zuba trudna' Victoria Beckham morala zakazati carski rez prema naputku liječnika, David joj je rekao da ima već dogovoreno snimanje, što je uzrokovalo da trudna pjevačica dođe u stanje nevjerice!

'Kako to misliš snimanje?', Victoria se prisjetila kako je pitala svog supruga u tom trenutku te nastavila s prisjećanjem: 'Pomislila sam: 'Ozbiljno, samo što ne prsnem. Zezaš li me? Imaš prokleto snimanje s Jennifer Lopez, koja je prekrasna i ne namjerava imati dijete?''

Tako je Victoria za dokumentarac ispričala kako je izgledala situacija prije poroda njihovog danas 18-godišnjeg sina otkrivši da je David Beckham zamalo preskočio njegovo rođenje kako bi snimio reklamu za Pepsi s Jennifer Lopez i Beyonce.

Iako je David uspio promijeniti datum snimanja, Victoria ipak nije mogla ne osjetiti bijes kada su fotografije bile objavljene.

'Imala sam carski rez i sjećam se kako sam ležala tamo ne osjećajući se baš najljepše, recimo. I sjećam se da mi je netko pokazao naslovnu stranicu novina na kojoj je bila prekrasna slika Davida između Jennifer Lopez i Beyonce, a naslov je bio: 'Što bi rekla Posh?'', ispričala je Victoria koja je danas odlučila odgovoriti na to pitanje - 'Posh je bila ljuta!'

sviđa im se jadran

Victoria i David Beckham s djecom su stigli u Hrvatsku, evo gdje ljetuju

Pogledaj galeriju