PONOVO U FOKUSU

Prljavo rublje opet isplivalo: Što danas radi bivša Beckhamova ljubavnica Rebecca Loos

05.10.2023 u 12:58

Bionic
Reading

Nekadašnja osobna asistentica Davida Beckhama, s kojom je proslavljeni nogometaš imao izvanbračnu avanturu koja mu je umalo ugrozila brak, posljednjih je godina živjela daleko od svjetla reflektora, sve do premijere Netflixovog dokumentarca

Prošlo je 20 godina otkako je na svim naslovnicama svjetskih tabloida objavljena vijest kako je David Beckham, koji je tada potpisao za Real Madrid, prevario svoju suprugu Victoriju sa svojom osobnom asistenticom Rebeccom Loos. Ona mu je bila desna ruka, a mnogi su nakon svega komentirali kako je svoju ulogu očito shvatila ozbiljno.

Vrhunac svega bio je njezin čin u kojem je svoju intimnu priču i aferu s Beckhamom prodala tabloidu News of the World, koji je javnost osudila, a Rebecca Loos postala je omražena osoba u Velikoj Britaniji.

Victoria se ubrzo pobrinula da se stvari riješe u njezinu korist, preselila je sa sinovima Brooklynom i Romeom u Madrid, kako bi izgladila obiteljsku situaciju, a ubrzo je ostala trudna s njihovim trećim sinom, Cruzom.

Rebecca Loos Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

I sve se činilo idealno, Beckhamovi su izgradili obiteljski brend, koji se procjenjuje na oko 360 milijuna funti, u međuvremenu dobili i kćerkicu Harper Seven, koja je postala obiteljska mezimica, i uživali su u životu. A onda je Beckham pristao za Netflix snimiti četverodijelni dokumentarac o svom životu, pristavši tako da se i svo prljavo rublje ponovno izvuče na površinu.

Victoria je u razgovoru te mjesece nakon Davidove prevare opisala kao najteže u životu, dok je Beckham rekao kako se osjećao loše svakoga dana, boreći se da spasi brak. No, postavlja se pitanje što se posljednjih godina događalo s Rebeccom, jednom od najomraženijih žena u Britaniji početkom 2000-ih.

Danas 46-godišnjakinja radi kao instruktorica joge i živi u anonimnosti u norveškim planinama sa suprugom liječnikom i njihovom dvojicom sinova. S medijima izbjegava svaki kontakt, dok na društvenim mrežama objavljuje idilične fotografije na kojima je njezina obitelj ili gdje uživa u prirodi i vježba jogu.

A unatoč osmijehu mnogi su uvjereni kako ožiljci iz prošlosti još uvijek nisu zacijelili. Svojedobno je rekla kako ju je sve što je prošla, osobito ozloglašenost, u potpunosti izmijenilo, patila je od depresije, a izjavila je i kako je svjesna da će zauvijek biti 'ona koja je odvela Beckhama u krevet'.

Unatoč novootkrivenom zenu, priznala je i sama da se osjeća nemoćno u pojedinim trenucima, kao i da, kada gleda unatrag, zna da nije uvijek donosila najbolje odluke. 'Znam da će neki ljudi uvijek misliti da sam užasna i loša osoba. Ponekad donosite odluke koje biste, da možete, promijenili, no ne mogu, pa se nosim s tim najbolje što mogu', izjavila je svojedobno i dodala:

'On je bio taj koji je u braku. On je bio taj koji me zaveo. On je bio taj koji je prekršio obećanja i loše se ponio - a ipak sam ja na kraju bila jedini krivac.'

Rebecca Loos kći je nizozemskog diplomata Leenderta Willema Alberta Loosa Bartholdija i Engleskinje Elizabeth, kojoj su roditelji pružili najbolje školovanje. Riječ je o koledžu Runnymed, čija je godišnja školarina 16 tisuća funti, a riječ je o ekskluzivnoj engleskoj školi u blizini Madrida. Nakon diplome radila je u banci, nakon čega se počela baviti PR-om, pridruživši se madridskom uredu globalne menadžerske tvrtke SFX.

Kada je, u ljeto 2003., 28-godišnji David Beckham potpisao ugovor i iz Manchester Uniteda prešao u Real Madrid, upravo je 26-godišnja Rebecca dobila zadatak da mu bude osobna asistentica i da mu pomogne da se smjesti u Madridu. U svojoj ispovijesti, Loos je otkrila kako je Beckham bio usamljen te su počeli provoditi sve više vremena zajedno.

Nakon što je prošla javnu osudu, 2008. je upoznala norveškog liječnika Svena Christjara Skaiaa u kojeg se zaljubila i u kratkom roku ostala trudna. Zbog njega, ali i svojih osobnih razloga da ne želi djecu odgajati u Londonu, pristala je preseliti u Norvešku gdje je u srpnju 2009. rodila prvog sina Magnusa, a tri godine kasnije i Liama, posvetivši se sasvim drugim ciljevima.