dokumentarac o zvijezdi

Gledatelji ismijavaju Victoriju Beckham jer se 'pokušala povezati s radničkom klasom'

05.10.2023 u 09:55

Bionic
Reading

Ovih je dana na Netflix stigao dokumentarac o Davidu Beckhamu, a, osim sportske strane, pokazali su i obiteljski život nogometne zvijezde. Osim što su konačno otvorili neke teme koje već godinama zanimaju njihove obožavatelje, izazvali su i reakcije gledatelja. Kao i uvijek, mišljenja su podijeljena, a jedan je detalj posebno zapažen pa je ubrzo postao predmet ismijavanja na društvenim mrežama

Jedan od najpoznatijih 'power couple-a' ispričao je gledateljima svoju ljubavnu priču i priču o uspjehu u dokumentarcu 'Beckham'. Trenutci zaljubljivanja Posh Spice i jednog od najboljih nogometaša svih vremena mogli bi poslužiti kao inspiracija za sjajnu ljubavnu komediju, a sada su gledatelji dobili priliku i da priču čuju od njih te stvore još bolju sliku o njihovim životima prije negoli su postali 'Beckhamovi'.

Dok je Victorija pričala gledateljima priču o uspjehu obitelji, naglasila je da su i ona i David sami stvarali svoje carstvo te da danas uživaju u plodovima svog truda i rada. Gledatelji su primijetili jedan poseban trenutak kada Victoria kaže da je iz 'radničke' obitelji prije nego što David istakne da ju je otac vozio u školu u Rolls-Royceu.

U segmentu koji govori o odrastanju Victoria kaže: 'Oboje dolazimo iz obitelji koje jako puno rade, mi smo radnička klasa', na što se David nadoveže te u šali joj kaže da bude iskrena!

Nakon što Victoria kaže da je istina, David joj postavi pitanje iz kojeg je jasno da tvrdnja o 'radničkoj klasi' nije istinita.

David ju je upitao: 'U kojem te autu tata vozio u školu?', a ona je počela odgovarati govoreći: 'Dakle, moj tata je...', no on ju je prekinuo u pola rečenice inzistirajući na jasnom odgovoru bez puno objašnjenja! Naposlijetku je Victoria priznala da je njezin otac 80-ih vozio Rolls Royce.

Gledatelji su brzo reagirali na trenutak prozvavši je kraljicom suhoparnog humora, dok su drugi zamjerili Victoriji nemogućnost da se poistovjeti s 'običnim' građanima kojima je vožnja u tako luksuznom automobilu gotovo i nezamisliva.

  • +4
David Beckham Izvor: Profimedia / Autor: blackbelt / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia