OTPUSTILA KOČNICE

Victoria Beckham dala si je oduška: Uvijek ukočena bivša spajsica rasplesala se na jahti

29.08.2019 u 15:47

Bionic
Reading

Nekadašnja pjevačica grupe 'Spice Girls', danas dizajnerica Victoria Beckham rijetko se opusti u javnosti. Najčešće je vidimo smrtno ozbiljnog lica, s velikim sunčanim naočalama u uniformiranim situacijama. Zato si je na godišnjem odmoru dala oduška i pokazala svoju opušteniju stranu

Često je na meti kritika zbog uvijek ozbiljnog izraza lica, a poput Anne Wintour u javnosti je najčešće sa sunčanim naočalama i nikad se ne smije, no Victoria Beckham upravo je na tome izgradila imidž ozbiljne dizajnerice, nakon što se oprostila od pjevačke karijere u grupi 'Spice Girls'.

No, kako godine idu, gospođa Beckham polako otpušta kočnice, a sada je na svom službenom profilu na Instagramu objavila simpatičnu snimku.

Na snimci se Victoria opustila i zapjevala omiljenu pjesmu legendarne Barbre Streisand te priznala da je njome opsjednuta. Dižući ruke u zrak, pjevajući iz sveg srca i glasa Victoria je pokazala kako provodi svoj godišnji odmor uz najdraže.

Obitelj Beckham trenutno je na luksuznoj jahti glazbenika Eltona Johna i njegova partnera Davida Furnisha usidrenoj na Azurnoj obali.

  • +4
Obitelj Beckham na jahti Eltona Johna Izvor: Profimedia / Autor: N.N.