DUGOGODIŠNJI SUPRUŽNICI

Rijetko ovako intimni u javnosti: David i Victoria Beckham sretniji su no ikada

26.08.2019 u 15:31

Bionic
Reading

Obitelj Beckham s Jadrana se uputila na novu lokaciju na kojoj se provode izvanredno. Nogometaš David Beckham, njegova supruga Victoria i četvero djece gosti su na jahti glazbenika Eltona Johna, na kojoj su otpustili kočnice

Iako nerijetko naglašavaju koliko su složni, obiteljski nastrojeni i nerazdvojni, supružnike Beckham rijetko vidimo ovako opuštene i prirodne u javnosti. Da im godišnji odmor itekako godi vidljivo je iz najnovijih paparazzi fotografija snimljenih u Francuskoj.

Slavna obitelj prije nekoliko je dana uživala u Crnoj Gori na Svetom Stefanu u luksuznom resortu, a sada su u punom sastavu stigli na Azurnu obalu i pridružili se glazbeniku Eltonu Johnu na njegovoj jahti.

  • +4
Obitelj Beckham na jahti Eltona Johna Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Elton s partnerom Davidom Furnishom i djecom već neko vrijeme odmara na jugu Francuske, a sada su se odlučili podružiti s dugogodišnjim obiteljskim prijateljima.

Nekadašnji nogometaš nije se dao smesti okupljenim fotografima koji su sa susjednog broda neprestano škljocali te je uživao u igri i veselju sa svojim nasljednicima i nasljednicom, a dobro raspoloženje ponijelo ga je pa je u jednom trenutku pokušao svoju suprugu Victoriju gurnuti dotjeranu u more.

Nestašni skokovi u more, ronjenje i plivanje s djecom za Davida su glavni ispušni ventil i prava uživancija te odmor od poslovnih obveza koje ga uskoro ponovno očekuju.

Nešto manje uzbuđena Victoria blistala je kao i u svakoj prilici. Za opušteno popodne na brodu odabrala je elegantni bijelu haljinu iz vlastite dizajnerske kolekcije i skladno ju sparila sa zlatnim nakitom. Ona je pak umjesto morskih radosti odabrala čavrljati s prijateljem Eltonom i ponosno pratila što se događa među dječicom i suprugom.