REDATELJ ZAVODNIK

Veza s Jennifer Lawrence pukla je zbog dobne razlike, a sad ljubi još mlađu ljepoticu

24.01.2018 u 14:14

Bionic
Reading

Krajem studenog 48-godišnji redatelj Darren Aronofsky prekinuo je vezu s 27-godišnjom holivudskom glumicom Jennifer Lawrence, a kao jedan od glavnih razloga navodila se velika dobna razlika. No, slavni redatelj sada je pokazao novu djevojku koja je još mlađa

Darren Aronofsky nije dugo patio nakon prekida s lijepom glumicom Jennifer Lawrence. Pokazao je ovih dana svoju novu djevojku, 26-godišnju britansku manekenku Suki Waterhouse, s kojom je viđen u ludoj zabavi u ledenom parku. 

Mlađahna britanska manekenka nije se odvajala od 23 godine starijeg redatelja dok su zagrljeni u toplim zimskim jaknama hodali prema ulazu u park nakon čega su čak i stali na jedan od štandova s hranom.

'Djelovali su vrlo blisko i zaljubljeno te su se zabavljali', rekao je za strane medije jedan od posjetitelja koji je svjedočio ovom događaju.  Podsjetimo, prije otprilike tri mjeseca 48-godišnji redatelj završio je svoju ljubavnu romansu s holivudskom ljepoticom Jennifer Lawrence jer im je presudila velika razlika u godinama kao i različiti interesi. 

  • +8
Suki Waterhouse Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Hodati s redateljem je ipak malo drugačije, pogotovo iz pozicije glumice. Osim toga bili smo uvijek zajedno tijekom predstavljanja filma. Tako bi se nakon napornog dana tijekom premijera vratili u hotel i zadnja stvar o kojoj sam tada htjela razgovarati ili razmišljati je bio film. No, on je samo o tome htio razgovarati. Shvatila sam da je  to njegov projekt i doživljava ga poput djeteta. On ga je napisao, zamislio, uredio i usmjerio te sam zbog toga zaista pokušavala biti velika potpora, ali istovremeno molila sam Boga da barem jednu sekundu ne mislim o 'Majci', iskreno je nakon prekida rekla Jennifer. 

  • +6
Jennifer Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Razlika veća od dva desetljeća očito je napravila svoje, no Darren ne odustaje od mlađahnih djevojaka, jer je novu ljubav očito ponašao s još mlađom Suki, koja je inače prije bila i u dvogodišnjoj vezi s glumcem Bradleyem Cooperom.