mnoge je rasplakala:

Vesna Dragojević na 48. godišnjicu braka s neprežaljenom legendom: 'Da smo doživjeli pedesetu godišnjicu, oženili bismo se mi i treći puta'

07.03.2022 u 17:00

Bionic
Reading

U srpnju će se biti četiri godine od kad je nakon teške bolesti svijet napustio legendarni glazbenik Oliver Dragojević. Supruga legendarnog 'morskog vuka', na svom Facebook profilu raznježila je i iznenadila pratitelje do sad ne viđenom zajedničkom fotografijom nastalu u njihovoj mladosti

Na taj način Vesna Dragojević je danas obilježila 48. godišnjicu braka. S voljenim suprugom Oliverom Dragojevićem provela je nezaboravnih 50 godina, u braku su dobili tri sina, sedmero unučadi.

'Ti i ja. 7. 3. 1974. Naših 48 godina braka', opisala je kratko uz fotografiju na kojoj sjedi u krilu pjevačke legende. Mnoge je taj nježni prizor rasplakao. Podsjetimo, Vesna i Oliver su se upoznali u ljeto 1973. godine i deset mjeseci poslije vjenčali, a godinu dana kasnije izmjenili su bračne zavjete kod matičara.Puno godina kasnije su crkveno vjenčanje imali i 19. siječnja 2009. godine u Vela Luci.

TI i JA 7. 3. 1974 NASIH 48 GODINA BRAKA ❤❤

Objavljuje Vesna DragojevicNedjelja, 6. ožujka 2022.

'Da smo doživjeli pedesetu godišnjicu braka, oženili bismo se mi i treći puta', ispričala je Vesna Dragojević za Jutarnji list.

'Ma ne radi ceremonija, nego su nam te naše svadbe bile krasan povod da se svi skupa okupimo i dobro zezamo. Koji mi je pir bio ljepši? A, svaki je bio krasan na svoj način, ali ako već trebam birati, možda mi je ipak draži bio onaj u Vela Luci, gdje smo se vjenčali u crkvi sv. Josipa, a poslije smo slavili kod našeg prijatelja Bate, koji nam je sa svojom gospođom Marijom bio kum. Bilo je super, okupili smo prijatelje i rodbinu, sjedili smo u Batinoj konobi do dugo u noć, pjevali, zafrkavali se... Na toj svadbi bio je i naš unuk Duje (u to doba imali smo samo jednog unuka), koji je tada bio mali i vjerojatno mu ništa nije bilo jasno', prisjetila se Vesna.

  • +4
Vesna Dragojević Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic / CROPIX