'BRIDGERTON'

Veselje za fanove: Hit serija koja je u kratkom roku zaludjela svijet dobit će još dvije sezone

13.04.2021 u 23:15

Bionic
Reading

Netflixova serija 'Bridgerton' dobiva treću i četvrtu sezonu, a kako je objavljeno, trenutačno se snima druga sezona

'Bridgerton' je američka serija čija je radnja smještena u 19. stoljeće u Londonu koju je producirala hvaljena Shonda Rhimes koja potpisuje mnoge uspješne naslove, poput 'Uvoda u anatomiju'.

Danas je potvrđena vijest o novim sezonama.

'Imamo vrlo posebnu objavu. Bridgerton će imati treću i četvrtu sezonu. Spisateljica će morati kupiti više tinte...', glasila je objava koja je oduševila obožavatelje ove serije sa sjajnom glumačkom ekipom.

Inače, Shonda Rhimes je još 2017. godine s Netflixom potpisala ugovor o višegodišnjoj ekskluzivnoj suradnji, a u svrhu proširivanja Netflixove ponude vlastitih originalnih serija, kao što je 'Bridgerton'.

Ipak, najtužnije će biti obožavateljice koje su seriju najviše pratile zbog 31-godišnjeg glumca Regé-Jean Pagea, jer se on, kako je već ranije najavljeno neće pojavljivati u idućim sezonama.

  • +14
Rege-Jean Page Izvor: Profimedia / Autor: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia

Premda su, kako se pričalo, padale nevjerojatne financijske ponude, koje su se penjale do iznosa od pola milijuna dolara za njegovo pojavljivanje u novoj sezoni, Page je sve to odbio.

Kako pišu pojedini mediji, 31-godišnjaka je cijela ta situacija zatekla, kao i pozornost koju je dobio s ulogom vojvode od Bonkertona, smatrajući da je titula seks simbola nešto previše za njega.

Mediji su počeli nagađati kako bi upravo on trebao naslijediti Daniela Craiga u ulozi najpoznatijeg tajnog agenta na svijetu, Jamesa Bonda. U međuvremenu je Page započeo sa snimanjem visokobudžetnog špijunskog trilera 'The Gray Man'.