sretna četvorka

Veseli obiteljski dani Belme Džombe: Odmor u društvu najdražih

08.06.2017 u 10:52

Bionic
Reading

Lijepa voditeljica Belma Džomba, koja se nedavno nakon dugogodišnje pauze vratila na male ekrane, najbolje se opušta u društvu svoje obitelji, a trenutno se sa suprugom, bivšim rukometašem Mirzom Džombom i djecom, odmara na jugu Jadrana

Nakon što je prije nekoliko dana mlađa kći rukometaša Mirze Džombe, Ada, proslavila prvi rođendan, poznati su supružnici odlučili uzeti kratki predah te se s prijateljima uputili na odmor.

Iako žive u Rijeci, u kojoj su im morski prizori svakodnevica, Belma i Mirza Džomba za odmor biraju nešto južnije krajeve Jadrana.

⚓️smo bacili 💖.. #UnAiAdA #villalanternaontheislandofvir #dojilja

A post shared by Belma Dzomba (@dzombabelma) on

Villa Lanterna ♥️#villalanternaontheislandofvir #UnAiAda👧🏼👶🏼#dojilja

A post shared by Belma Dzomba (@dzombabelma) on

Tako su se prvo uputili na otok Vir, na kojem su uživali u prekrasnoj vili na samoj obali, koja je u prednjem dijelu sagrađena poput svjetionika. U njoj se prije nekoliko mjeseci naslikavala i pjevačica Maja Šuput. 

Kada su malo napunili baterije, upijajući zrake sunca koje su posljednjih dana najavile vruće ljeto koje je pred nama, obitelj se zaputila u obližnji Šibenik.

Tamo provode nezaboravne trenutke sa svoje dvije kćerkice, Unom i Adom, te prijateljima koji su također doputovali u društvu djece.

Reunited ♥️#dojilja #myworld #friends

A post shared by Belma Dzomba (@dzombabelma) on

Vesele trenutke i šetnje po centru Šibenika zabilježila je na svom Instagramu upravo voditeljica Belma, a veselu skupinu u pozadini zasjenilo je namrgođeno lice jednogodišnje Ade koje je nasmijalo njezine obožavatelje.