MAJČINSKA LJUBAV

Najsretniji trenuci lijepe Belme Džombe

28.04.2017 u 10:47

Bionic
Reading

Voditeljica koja se nedavno vratila na male ekrane, u novi projekt RTL televizije, emisiju 'Da pukneš od smijeha', zbog novog posla na relaciji Zagreb-Rijeka, u kojoj živi sa suprugom, našim istaknutim rukometašem Mirzom Džombom, svaki slobodan trenutak pokušava posvetiti djeci. Evo kako ona i kćerkica uživaju u šetnji unatoč kiši

U nedavnom intervjuu za tportal progovorila je o osmogodišnjoj pauzi od svijeta televizije, za vrijeme koje je odradila staž za odvjetničkog vježbenika, a govorila je i o tome kako uspješno balansira poslovne i obiteljske obveze, trudeći se da niti jedno od toga ne zapostavi.

'Zaljubljene u kišu' napisala je ispod posljednje objavljene fotografije na Instagramu. Na njoj Belma pozira s kćerkicom Unom.

Lijepu voditeljicu ni kiša nije omela da provede divno poslijepodne sa svojom ljubimicom, a koliko su obje sretne, pokazuju široki osmijesi mame i kćeri.

Zaljubljene u kišu ❤☂️💦💦☔️#najljepsanasvijetu #UnA #dojilja

Objavu dijeli Belma Dzomba (@dzombabelma)

Iako se posljednjih godina posvetila obitelji, pogotovo nakon rođenja druge kćerkice Ade, sada zbog posla sigurno ima manje vremena za njih. Suprug Mirza također ima puno obveza, pa pomoć ne može očekivati ni od njega.

Birthday girl and us 🎉 #already 5 😱#najljepsanasvijetu 💖

Objavu dijeli Belma Dzomba (@dzombabelma)

'Mirza je sada jako zaposlen i ne mogu očekivati previše pomoći od njega, iako, kada je kod kuće, radi sve. Nemam baš osjećaj da se puno toga promijenilo otkako nam se pridružila i Ada. Una mi puno pomaže pa je lakše. Ima trenutaka kada je manje ili više teško, no, Bože moj, snalazim se kao i svi. Na kraju, nije tako strašno teško kao što sam mislila da će biti', izjavila je nedavno lijepa Belma.