DAINA ONIUNAS PUSIĆ

Velik uspjeh u Londonu: Kći Vesne Pusić dobila je priliku života i režira svoj prvi dugometražni film s Elaine iz 'Seinfelda' u glavnoj ulozi

20.05.2021 u 08:57

Bionic
Reading

Da je postigla nevjerojatan uspjeh u Londonu, u kojem živi i radi, 36-godišnja Daina Oniunas Pusić, hrvatska spisateljica i redateljica, ali i kći političarke Vesne Pusić, pohvalila se na društvenim mrežama, a sve su to potvrdili BBC i holivudska zvijezda

'Oduševljena sam što sam dio ove lude vožnje zvane 'Tuesday' u Londonu s odličnom ekipom koju predvodi fenomenalna Daina! Živjeli!' Napisala je to na Twitteru holivudska zvijezda Julia Louis-Dreyfus, koju hrvatska javnost i dalje povezuje s likom Elaine iz hit serije 'Seinfeld', a koja je dobila glavnu ulogu u filmu 'Tuesday', u produkciji nezavisne kompanije A24.

Možda to i ne bi bila vijest u našim krajevima da redateljica nije naše gore list. Naime Daina, kojoj komplimentira Julia Louis-Dreyfus, je ni manje ni više nego kći političarke Vesne Pusić, 36-godišnja Daina Oniunas Pusić, koja živi i radi u Londonu.

Film 'Tuesday', bajka o majci (Julia Louis-Dreyfus) i kćeri (Lola Petticrew), snima se u produkciji istaknute nezavisne kompanije A24, a u svemu sudjeluju i BBC Film, Britanski filmski institut te nezavisna kuća Gingerbread Pictures.

Inače, Daina O. Pusić, kako stoji na njezinim profilima na društvenim mrežama, već je snimila kratki film 'Zvijer', premijerno prikazan na Telluride festivalu, te je obišao 30 filmskih festivala', ali i kratku komediju 'Rhonna & Donna', koja je osvojila pregršt nagrada. Ovo će biti njezin prvi dugometražni film.

  • +4
Julia Louis-Dreyfus Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER