INAKI URDANGARIN

Veliki skandal na dvoru: Bivši rukometaš s kraljevom sestrom u braku je već 25 godina, a sada je snimljen kako se drži za ruku s drugom

21.01.2022 u 14:08

Bionic
Reading

Iako je s sestrom španjolskog kralja, infantom Cristinom u braku gotovo 25 godina, čini se da je njihovom braku odavno došao kraj, a nove fotografije, na kojoj nekadašnja rukometna zvijezda Inaki Urdangarin za ruku drži kolegicu s posla, potvrdile su nagađanja

Ni španjolska kraljevska obitelj nije oslobođena mnogobrojnih skandala, koji su posljednjih godina isplivali na površinu. Nakon što je bivši španjolski kralj Juan Carlos pobjegao iz zemlje, zbog financijskih malverzacija dok je bio na vlasti, a njegova kći Cristina završila pred sucem zbog korupcije i pronevjere, nakon čega je njezin suprug, nekadašnja rukometna zvijezda Španjolske, Inaki Urdangarin, završio i iza rešetaka, sada je na redu preljub.

Upravo je Urdangarin ovih dana glavna tema svih španjolskih medija, zbog snimljenih fotografija na kojima 54-godišnji bivši rukometaš šeće plažom, držeći za ruku tada još uvijek nepoznatu ženu. Njegova supruga, infanta Cristina de Borbon, koja posljednje vrijeme živi u Švicarskoj, sa cijelom je pričom odavno upoznata, stoga je nije dočekala nespremna.

Da stvar bude bolja, i njihov 21-godišnji sin Pablo Urdangarin, koji je krenuo očevim stopama i uspješan je rukometaš, medijima je izjavio kako se 'svi i dalje vole jednako'.

Inaki i Cristina posljednji su put u javnosti snimljeni prošlog mjeseca, tijekom obiteljskog odmora u Baquieru Bereteu. Par, koji je u braku od 1997. godine, ima četvero djece - sinove Juana, Pabla i Miguela te kćer Irene, a Inaki od lipnja 2018. služi zatvorsku kaznu u trajanju od pet godina i 10 mjeseci.

Zbog, očito dobrog ponašanja, prošle mu je godine odobren zahtjev da se preseli u španjolski zatvor 3. stupnja, što znači da jedino što mora je jednom tjedno pojavit se i prijaviti u zatvoru.

  • +5
Inaki Urdangarin Izvor: Profimedia / Autor: - / Teresa / Profimedia

Na reakciju preljubnika nije se trebalo dugo čekati, pa je Inaki Urdangarin progovorio o fotografijama na kojima šeće sa, već se doznalo, svojom suradnicom iz odvjetničke tvrtke Imaz & Asociados, neobičnog imena Ainhoa Armentia. 'Uhvaćen' pri dolasku u ured u Vitoriji, Urdangarin je okupljenim novinarima jednostavno rekao:

'Stvari se događaju i mi ćemo to riješiti na najbolji mogući način.' Na pitanje kako je na sve reagirala njegova obitelj, bivši rukometaš smireno je dodao: 'Sredit ćemo situaciju krajnje mirno i zajedno, baš kao i uvijek.'