na grammyjima

Velika večer za Dua Lipu: Ostvaruju joj se poslovni, ali i privatni snovi

05.02.2024 u 14:23

Bionic
Reading

Britanska pjevačica kosovskih korijena jučer je pokazala kako je nova veza s Callumom Turnerom postala itekako ozbiljna, a glumac je dokazao da je itekakva podrška

Pjevačica Dua Lipa sinoć je kao glavna zvijezda otvorila dodjelu nagrada Grammy 2024. posebnom mješavinom vlastitih glazbenih uspješnica. Na važnu je dodjelu nagrada stigla s ocem, no kasnije je na veliki događaj stigao i njezin novi partner koji joj je velika podrška.

Britansku zvijezdu na crveni je tepih dopratio otac Dukagjin, a ona je, odlučivši se za svjetlucavu srebrnu haljinu s dubokim dekolteom, privukla poglede pozirajući za fotografije prije negoli je ušla u arenu.

Velika noć za pjevačicu bila je obilježena nastupom koji je započeo novom pjesmom pod nazivom 'Training Season' koja se pretočila u hit iz filma 'Barbie', a nastup je zaključila hitom 'Houdini'.

Isto tako, bila je nominirana za dvije nagrade, obje za pjesmu 'Dance the Night' u kategorijama pjesme godine i najbolje pjesme napisane za vizualne medije. Iako je u kategorijama izgubila od Billie Eilish i Finneasa, večer nije završila tužnog lica.

Na afterparty dodjele dovela je svog novog dečka, glumca Calluma Turnera od kojeg se u zadnje vrijeme ne odvaja.

  • +6
Dua Lipa Izvor: Profimedia / Autor: MATT BARON/BEI / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Modno usklađeni u crnim outfitima, glumac i pjevačica stigli su na proslavu u Chateau Marmont u Los Angelesu ruku pod ruku nakon ceremonije još jednom pokazavši da je riječ o svježoj, ali stabilnoj ljubavnoj vezi u kojoj se par međusobno podržava.

Isto kao što je Dua Lipa podržala Turnera na njegovoj premijeri, tako je i on stigao podržati njezinu veliku večer, iako je crvenim tepihom prošetala sama.