OSMA EMISIJA

Uzbudljiva završnica: Sonja i Gordan briljirali i vratili se u 'Ples sa zvijezdama'

  • Autor: E. K.
  • Zadnja izmjena 05.05.2019 23:27
  • Objavljeno 05.05.2019 u 20:07
Sonja Kovač i Gordan Vogleš

Sonja Kovač i Gordan Vogleš

Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV

Ana Vučak Veljača, Nives Celzijus, Ecija Ojdanić, Davor Garić, Damir Kedžo i Sonja Kovač zajedno sa svojim plesnim partnerima večeras su imali priliku ponovno svojim plesnim umijećem osvojiti žiri i publiku, a to je pošlo za rukom Sonji i njezinom partneru Gordanu

Tko je dovoljno uvježbao čak dvije koreografije, dva plesna stila, saznali smo večeras!

Zadatak nije bio nimalo lak, pogotovo za one koji su zadnji ispali, a to su Sonja Kovač i Gordan Vogleš. Usprkos tome njih dvoje su uspjeli osvojiti i žiri i publiku te ćemo ih ponovno gledati u showu 'Ples sa zvijezdama'.

Priliku da prvi pokažu da se trebaju vratiti u show večeras su imali Ana Vučak Veljača i njezin partner Mario Ožbolt koji su i prvi ispali iz showa - nakon samo 2 epizode. Prvi ples večeri bio je strastveni tango. 'Ana, čini mi se da si opuštenija danas nego na početku sezone, jer si se uz Marija prekrasno gibala', rekao je Nicolas.

'Veljača, drago mi je da te vidim u svibnju. Ugodno si me iznenadila. Ima tehničkih nedostataka, ali jedan od ljepših tanga u ovom showu', u svom stilu im je poručila Tamara.

  • +42
  • +39

Ples sa zvijezdama - 7. emisija

Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV

Drugi par večeri bili su 'ljutita' Nives i Mateo te njihov paso doble. 'Ja bih te molila da u svojoj karijeri više koristiš te Beyonce pokrete. Ti pojedeš pozornicu. Ti si zmaj žena', poručila je Nives Tamara. 'Jako si dinamična, ljuta si papričica. Ako si takva sa svojim frajerima, jao ga se njima. Samo oštro s njima. Malo mi je falilo stila, čvrstine, ali bilo je dobro', slikovito je komentirala nastup Almira.

'Ti se Nives jako trudiš, međutim ja vas večeras gledam i vidim korake i temperament, ali ništa između. To je kao da radite pizzu, imate tijesto i onda stavite puno feferona. Zamislite taj okus. Falili su mi određeni sastojci za paso doble', poručio je Nicolas.

Treći par koji se vratio na pozornicu bili su Ecija i Marko, a otplesali su ples koji ih je i izbacio iz showa - sambu. 'Lijepi kostimić, lijepo si izgledala. Ali falilo mi je više bokova za sambu i više vremena da bi ubola kako treba', poručila im je Almira. 'Divno izgledaš, Ecija. Bila si opuštena i kao 'kaj bude, bude' i to mi se dopalo. Ali falilo mi je plesa, dosta si šetala, a volio bi da malo više i plešeš', poručio im je Nicolas.

'Ličili ste mi na pravu brazilsku plesačicu, ali falilo mi je brazilskog temperamenta', komentirao je Dinko Ecijin nastup. 

Atraktivni par Davor Garić i Valentina Walme koji nas je naviknuo na brojne akrobatske elemente u svojim koreografijama, u večerašnjoj emisiji otplesat će valcer i paso doble.

Tijekom nastupa na pozornici Davoru i Valentini se pridružila još jedna plesačica. 'Ovo je jednom od nas priča iz stvarnog života', otkrio je Davor, ali nije htio reći o kome se radi. 'Solidan nastup, ali ti si malo krut, ali tu je bila Valentina koja je omekšala cijelu sliku i na kraju je jako lijepo ispalo'. 'Dopao mi se valcer, jer je Davor pokazao da je izvrstan partner, a tu su bile dvije partnerice. Pohvalio bi tvoju glumačku sposobnost i znam da je bilo teško odlučiti se između dvije partnerice, ali dobar izbor je bio', komentirao je Dinko.

Rumbu i quickstep za zadatak dobili su Damir Kedžo i Helena Janjušević.

Nakon Davora i Valentine, na pozornicu su stigli Damir i Helena s emotivnom rumbom na prekrasnu pjesmu Nine Badrić 'Dodiri od stakla'. 'Bili ste malo suzdržani i previše na mjestu. Kad ste na galeriji, Kedžo, vi ste tako opušteni. Oslobodite se', poručio je glazbeniku Dinko. 'Voljela bi te vidjeti da pjevaš i plešeš, obožavam tvoju emociju', rekla mu je Tamara.

Posljednji par u prvom krugu bili su Sonja i Gordan s posebnim iznenađenjem - pjevačicom Jelenom Rozgom koja im je otpjevala prekrasnu ljubavnu baladu 'Moje proljeće'. 'Ovo je najbolji nastup večeras', kratko im je poručila Tamara. 'Sonja, bila si sjajna, ugodno si me iznenadila. Paše ti ovaj stil, imala si emociju, pokrete glavom, imala si što si trebala imati', poručila je Sonji Almira.

U drugom plesnom krugu ponovno su prvi na pozornicu izašli Ana i Mario te njihov paso doble. 'Pašu ti više strastveni plesovi. Imaš energije i feferončić u sebi. Drago mi je da si se vratila, popravila si fokus, ali još malo opustiti ramena', poručila je Ani Almira. 'Jako sam zadovoljan, jer volim ljude koji daju sve od sebe. Tiha voda brege dere, potvrdila si to. Ako prođete dalje, obratiti više pažnje na stopala', poručio je glumici Nicolas.

Nives i Marko otplesali su slow fox u bračne vode i to doslovno, jer su nastupili kao Al i Peggy Bundy. 'Gospođa mora biti zadovoljna i dobiti svoj ples. Lijepo ste to oslikovali, ali falilo je mekoće', poručio im je Nicolas. 'Duhovito, ali bilo je puno grešaka, no to je kod vas uobičajeno. Drago mi je da ste to otplesali', otkrio im je strogi Dinko.

Na pozornicu su po drugi put izašli i Ecija i Marko u bajkovitoj izvedbi valcera. 'Lijepo je vidjeti Franju Josipa i Sissi, kraj je bio prekrasan i takav je trebao biti cijeli valcer', poručio im je Dinko. 'Ecija, znaš kaj, izgledaš kao prava princeza. Nemoj da te bilo koji komentar baci u depru. Ipak ti moram reći što mi je falilo - lepršavosti. Došla si na dvor i sad si kao prestrašena od ekipe. Trebalo je da se rasplešeš', ocijenila je njihov nastup Almira.

Davor i Valentina i drugi put su pokazali da su pravi showmani. 'Gariću, rasturaš, ne znam što se s tobom dogodilo večeras', poručila mu je Almira. 'Vi ste večeras bili jako uvjerljivi, vidljivo izvježbani i precizni na glazbi. Davor, dominantan si i moćan', poručio je Nicolas. 'Vidjet ćete sve u ocjeni', bio je nikad kraći Dinko koji im je dao desetku.

Damir i Helena po drugi put natjerali su Dinka da ustane sa stolca. 'Konačno je ples došao do izražaja', poručio im je uz pljesak. 'Pa ti Damire zaista imaš ritma u sebi. Ali kad govorimo o quickstepu, pa stisni malo partnericu', poručio je pjevaču Nicolas. 'Ne mogu, dečko joj je tu', kroz smijeh mu je otkrio Kedžo.

Sonja i Gordan još jednom su pokazali svoju vrckavu stranu na veselu, koktel sambu. 'Leži vam ovaj ples, kukovi su konačno došli do izražaja, čestitam', poručio im je Dinko. 'Sonja, ti si zbilja dobra večeras, opuštena', komentirala je Tamara, a Almira se složila s njom.

Nakon zbrajanja ocjena žirija, prvi su bili Sonja i Goran koji su na kraju dobili i glasove publike te ćemo ih ponovno gledati u sljedećoj emisiji 'Plesa sa zvijezdama'.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!