HRABRA DALMATINKA

Josipa Pavičić Berardini o svom padu: 'Trebali bismo odmah ustati i nastaviti dalje, bez obzira koliko nas boljelo'

tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Spisateljica i nekadašnja televizijska voditeljica iz tjedna u tjedan u showu na Novoj TV pokazuje da je vrlo talentirana i za ples. Hvale je i članovi žirija 'Plesa sa zvijezdama' kao i njezin plesni partner Damir Horvatinčić s kojim je Josipa Pavičić Berardini u prošloj emisiji doživjela - pad. To je usporedila sa stvarnim životom u svojoj najnovijoj objavi

U prošlotjednoj emisiji showa Nove TV 'Ples sa zvijezdama', Josipa Pavičić Berardini sa svojim plesnim partnerom, Damirom Horvatinčićem, doživjela je nezgodu. Premda je njihov tango tekao 'glatko' i graciozno, jedan krivi korak je doveo do velikog pada. Sada je o toj nepredvidivoj situaciji zgodna Dalmatinka progovorila na Facebooku.

'Život i ples imaju zajedničke crtice, nepredvidivi su, kontrastni te sastavljeni od uspona i padova. Nekidan sam se, plešući tango, još jednom toga prisjetila. Pali smo, ustali i nastavili dalje u ritmu naše pjesme kao da se ništa nije dogodilo. Tako bismo trebali činiti i kad se u stvarnom životu spotaknemo, trebali bismo odmah ustati i nastaviti dalje, bez obzira koliko nas boljelo i koje su boje naše unutarnje modrice. Tim ćemo pristupom uplesati u svjesnost i samoostvarenje. Poput svih vas i ja u svojoj duši nosim glazbu koju trebam životom otpjevati, nosim i ples koji trebam životom otplesati. I ako je taj moj ples proziran poput iglica od inja, nevidljiv i meni potpuno nepoznat, a ta glazba poput glazbene kutije koja krasi policu regala, ali nikad nije bila navijena - ples ne vidiš, pjesmu ne čuješ, a oboje čuči u najdubljem kutku našeg unutarnjeg bića i čeka da se upoznamo i razotkrijemo. Izraziti taj ples, dati zvuk toj pjesmi, iznijeti te korake- to se zove samoostvarenje. To se zove život', poručila je Josipa Pavičić Berardini.

'Život je toliko kratak i to vremena što imam u njemu stvarno želim i biram potrošiti na najbolji mogući način za sebe i sve oko sebe. Jer ako ja sebe volim, ako sam ja sretna i zadovoljna, onda će biti ljepše sa mnom mojoj obitelji, prijateljima i svima oko mene. Zadovoljni i sretni ljudi zrače posebnom energijom', izjavila je nedavno za tportal Josipa Pavičić Berardini koja trenutno iščekuje izlazak svoje nove knjige.

  • +3

Josipa Pavičić Berardini u 'Plesu sa zvijezdama'

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo Nova TV

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!