u Novom Vinodolskom

Večer puna emocija: Tomislav Mužek s bendom razgalio srca publike, Sanja Doležal i Ćiro Blažević zaplesali tango

14.08.2020 u 21:11

Bionic
Reading

Tradicionalni nastavak glazbenih druženja u Mitan marini, Novi Vinodolski, sinoć je privukao brojne obožavatelje dobre glazbe. Proslavljeni hrvatski tenor, svjetskoga glasa, nakon nastupa na opernim pozornicama milanske Scale, Bayreutha, Drezdena, Pariza, Beča, Berlina, Firence i Tokija stigao je i oduševio publiku s neočekivanim repertoarom 'Sve, samo ne opera!'

Proslavljeni tenor Tomislav Mužek, uz pratnju ponajboljih domaćih glazbenika - Miroslava Lesića na gitari, Tomislava Modrića na klaviru i Mladena Kosovca na harmonici i klarinetu, izveo je spoj talijanskih kancona, klasike i hitova Erica Claptona, Stinga, Arsena Dedića, Drage Diklića.

Vjerna publika, nestrpljivo je očekivala ovoljetno druženje u Mitan marini. Ljubitelji dobre glazbe i umjetnosti, od prve su pjesme oduševljeno pljeskom nagrađivali muzičare, te tako na najbolji način zahvalili na večeri iznimno lijepog ugođaja nabijenoj emocijama.

Usprkos brojnim otkazivanjima glazbenih događaja ovoga ljeta, Mitan marina nastavlja organizacijom ljetnih večeri za svoje vjerne goste.

Koncert su pratili brojni nautičari, Novljani i drugi gosti, strani turisti, a u prvim redovima uživali su ministar Oleg Butković sa suprugom, gradonačelnik Novog Vinodolskog Velimir Piškulić sa suprugom, direktor marine Tomislav Salopek, gosp. Vanja Špiljak, te legendarni Ćiro Blažević koji je u jednom trenutku i zaplesao tango sa Sanjom Doležal.