nove životne okolnosti

Već su se navikli na to: Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar neko će vrijeme živjeti odvojeno

07.05.2021 u 12:04

Bionic
Reading

Godinama je živio u Velikoj Britaniji gdje je igrao za nekoliko klubova, a nakon igračkih upustio se, baš poput svog oca, u trenerske vode. Nekadašnji nogometni reprezentativac, sin nedavno preminulog Cice Kranjčara, postao je član stručnog stožera i pomoćnik trenera Josipa Šimunića za mladu hrvatsku reprezentaciju do 19 godina pa će neko vrijeme morati biti razdvojen od glumice koja uspješno gradi inozemnu karijeru

Josip Šimunić i Niko Kranjčar izgradili su prijateljstvo kao suigrači i opet su se našli na istom poslu. 'Velika mi je čast i zadovoljstvo da sam dobio Josipov poziv da budem dio njegovog stručnog stožera, jer Joe je prvenstveno moj veliki prijatelj. Nadam se da ću svojim igračkim i životnim iskustvom pomoći našim mladim igračima. Drago mi je da sam ponovo dio reprezentativne priče jer sam kao igrač uvijek s veseljem dolazio na okupljanje reprezentacije koja je meni svetinja', rekao je Niko Kranjčar.

S druge strane, Zrinka Cvitešić u Americi snima seriju 'The Power', s oskarovcem Timom Robbinsom u glavnoj ulozi, manje će vremena moći provoditi skupa, no, njima to nije nikakva novost, budući da su već navikli na razdvojenost. Osim što će tumačit jednu od glavnih uloga u novoj seriji 'The Power', povremeno će se vraćati u Zagreb gdje je u stalnom angažmanu u zagrebačkom HNK-u.

U Hrvatskoj se u javnosti pojavila na premijeri predstave 'Kad svijeće dogore' redatelja Branka Ivande te kao pranja Niki Kranjčaru na sprovodu njegovog oca Cice.

  • +7
Premijera predstave 'Kad svijeće dogore' Izvor: Pixsell / Autor: Zoe Sarlija/PIXSELL