uvijek samozatajna

Zrinka Cvitešić oglasila se prvi put nakon Kranjčarove smrti, o ljubavi naravno - ni riječi

29.03.2021 u 14:42

Bionic
Reading

Već je prošlo mjesec dana od odlaska Zlatka Cice Kranjčara. Shrvana je bila i partnerica njegova sina Nike Kranjčara, karlovačka glumica koja se nije vratila u London jer je zbog poslovnog angažmana u HNK morala ostati u Zagrebu. U najtežim danima posvetila se samo svom voljenom, a nakon teškog razdoblja vratila se i maestralno odigrala svoju ulogu na premijeri predstave 'Kad svijeće dogore' proteklog vikenda

'Ovo je već dom. Tu ne razmišljaš kako se osjećaš. Tu dođeš doma, ali super mi je sada, nakon što sam godinama bila u centru pozornosti, biti u B planu i doživljavati nečije tuđe uloge. To mi je predivna pozicija', izjavila je Zrinka Cvitešić za RTL-ov Exkluziv.

Ni ovog puta, očekivano, nije rekla ništa novo o svojoj dugogodišnjoj vezi s bivšim nogometašem Nikom Kranjčarom. U sedam godina veze rijetko se nađu u medijima, a svoju vezu vole držati privatnom. Samo je ranije rekla da sve štima i na poslovnom i privatnom planu.

  • +4
Zrinka Cvitešić Izvor: Profimedia / Autor: Václav Šlauf / MFDNES + LN / Profimedia

Niko i Zrinka bezuvjetna su si podrška stoga ne čudi što je nogometaš (prvi put se pojavio na javnom događanju otkako je preminuo njegov voljeni otac) podržao svoju dugogodišnju partnericu i na premijeri predstave 'Kad svijeće dogore. Kad je riječ njezinim glumačkim postignućima, nedavno dobila ulogu u američkoj seriji 'The Power' u kojoj će glumiti Tatianu Moskalev, bivšu prvu damu Moldavije. U seriji glumi i poznati hollywoodski glumac Tim Robbins.