ŽIVOT U LONDONU

Posao zove: Nakon podužeg izbivanja Zrinka Cvitešić vratila se u svoj 'drugi dom'

29.04.2021 u 09:18

Bionic
Reading

U Hrvatskoj je glumica boravila neko vrijeme, a u javnosti se, osim na premijeri svoje nove predstave redatelja Branka Ivande 'Kad svijeće dogore' u zagrebačkom HNK, pojavila i kao pratnja svom dugogodišnjem životnom partneru, nogometašu Niki Kranjčaru na sprovodu njegovog oca, legendarnog Zlatka Cice Kranjčara. Zrinka Cvitešić sada se vratila u London gdje počinje i neke nove projekte

Uz fotografiju Londona, glumica Zrinka Cvitešić na svom je Instagramu tek napisala 'Drugi dom...' i stavila emotikon srca, ali i prepoznatljivu zastavu Londona. Uz to je dodala nekoliko hashtagova kojima je jasno opisala kako se vratila kako bi mogla završiti sa snimanjem svojeg posljednjeg projekta.

Naime, 41-godišnja Zrinka Cvitešić je nakon velikog uspjeha na londonskoj kazališnoj sceni i West Endu, dobila ulogu u visokobudžetnom Amazonovom televizijskom serijalu 'The Power', nastalu prema istoimenoj knjizi, a u kojoj će glumiti s poznatim holivudskim facama poput Tima Robbinsa i Leslie Mann.

Naša gluimca imat će jednu od glavnih uloga, te će utjeloviti Tatianu Moskalev, bivšu prvu damu Moldavije koja ubija svojeg supruga, preuzima vlast i pretvara državu u matrijarhalno carstvo Bessapara.

  • +8
Zrinka Cvitešić Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

Inače, Zrinka je posljednje mjesece provela u Zagrebu, gdje je radila na novoj predstavi Branka Ivande 'Kad svijeće dogore' u zagrebačkom HNK, a bila je tamo i kao potpora svom životnom partneru, nogometašu Niki Kranjčaru, nakon smrti njegovog oca, legendarnog Zlatka Cice Kranjčara.