25. godišnjica braka

Vanna podijelila rijetku fotografiju sa suprugom i obilježila veliku obljetnicu

18.04.2023 u 21:32

Bionic
Reading

Popularna hrvatska pjevačica Vanna učinila je iznimku te dio privatnog života podijelila na društvenim mrežama kako bi svom suprugu čestitala 25. godišnjicu braka

Hrvatska pjevačica Ivana Vrdoljak Vanna slavi 25. godišnjicu braka sa suprugom Andrijom Vrdoljakom te je na društvenim mrežama podijelila zajedničku fotografiju uz natpis '25 godina ljubavnog putovanja'.

Riječ je o jednom od najdugovječnijih parova, vjenčanih 1998. godine, a Vanna je u jednom razgovoru za Story otkrila jednu od tajni svojeg uspješnog braka.

'Nekako riječi 'trud' i 'napor' ne vežem uz brak, zvuče mi kao da govorimo o nekom teškom psihofizičkom iscrpljivanju, a ja to tako ne doživljavam. Trud i napor ulažem u svoju karijeru, ali nemojte me previše ozbiljno shvatiti po tom pitanju... Ne zanimaju me previše odnosi između drugih ljudi, ono što je nekome idealan odnos meni djeluje neprihvatljivo, a nekome bi moj stil bio grozan. Generalno, ljudi možda previše očekuju od drugih, a premalo od sebe', ispričala je za Story.

  • +3
Vanna Izvor: Cropix / Autor: Vedran Peteh / CROPIX

Vanna ne objavljuje često fotografije sa suprugom te par tek povremeno možemo vidjeti u zajedničkoj šetnji gradom, a čini se kako je upravo držanje svojeg odnosa u privatnosti još jedna od tajni uspješnog braka slavne pjevačice.

Rijetku iznimku od čuvanja privatnog života što dalje od očiju javnosti učinila je proteklog mjeseca kada je u pričama na Instagramu pokazala fotografije svoje kćeri Jane koja je, poput majke, prava ljepotica. Osim Jane, a filmskim producentom Andrijom Vrdoljakom ima i sina Luku.