'loš trenutak'

Vanna se prisjetila lošeg trenutka koji je zavrtio stvari u dobrom smjeru

13.03.2023 u 20:10

Bionic
Reading

Pjevačica Vanna na Instagramu je objavila story u kojem se prisjetila pjesme 'Loš trenutak', njezine prve autorske pjesme koja je pregledana više od milijun puta na YouTube-u

Pjevačica Vanna na hrvatskoj je glazbenoj sceni popularna od devedesetih godina kada je uz grupu Electro Team 'žarila i palila' Hrvatskom. Uz popularnu grupu Vanna je izdala mnoge hitove, a stoji i kao koautorica tekstova i glazbe, a negdje i kao autorica tekstova, kao u pjesmi 'Tek je 12 sati' i 'Jedina'. Godine 1998. pjevačica je napustila bend te je to početak njezine izuzetno uspješne solo karijere. U tih dvadesetak godina rodili su se mnogi hitovi, a pjevačica se na Instagramu prisjetila važne obljetnice.

Trinaestog ožujka 2020. godine pjevačica je objavila spot pjesme 'Loš trenutak', koji je posljednji singl s njezinog najnovijeg albuma 'Izmiješane boje'. Pjesma je vrlo brzo osvojila publiku, a pjevačicu posebno veseli činjenica da je to prva njezina autorska pjesma koja je na YouTube-u dosegla više od milijun pregleda.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

U spotu Vanna lista fotoalbum, a posebno zapažene su fotografije sa zvijezdama hrvatske estrade iz njezine privatne galerije. Istaknula je fotografiju s turneje s početaka njezine karijere, fotografiju s Tonijem Cetinskim te nasmiješenu fotografiju s Oliverom Dragojevićem i Markom Toljom.

Prisjetila se svih značajnih trenutaka dugačke karijere u kojoj je pozornicu dijelila s najvećim hrvatskim zvijezdama i sudjelovala u različitim glazbenim natjecanjima kao mentorica.

  • +3
Vanna Izvor: Pixsell / Autor: Armin Durgut/PIXSELL

'Pred tri godine na današnji dan, objavili smo video za ovu pjesmu; za neke je nakon toga krenulo mračno doba korona izolacije, ali meni je nekako sve krenulo u dobrom smjeru', napisala je Vanna na Instagramu te obilježila važnu obljetnicu.

Pjesmu su obožavatelji vrlo brzo zavoljeli, a u komentarima su joj ostavili brojne pohvale. 'Lijepa..zrela..žena ! Savršenog i moćnog glasa pokazala da može biti i autor dobrih pjesama. Naša Vanna..naša Koprivničanka...', stoji u jednom od brojnih komentara na YouTube-u.