OTVORILA DUŠU

Vanessa Bryant o 'pronalasku svjetlosti u tami': 'Kobe i Gigi motiviraju me da nastavim dalje sa životom'

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 03.03.2021 18:51
  • Objavljeno 03.03.2021 u 18:51
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Image Press / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prošlo je gotovo 14 mjeseci otkako se svijet Vanesse Bryant u trenu promijenio. Nekih dana, tuga zbog gubitka supruga Kobea Bryanta i njihove 13-godišnje kćeri Gianne u padu helikoptera koji se dogodio 26. siječnja prošle godine, uspijeva ju baciti na koljena

'Ne mogu reći da sam svaki dan jaka. Ne mogu reći da nema dana kada osjećam da ne mogu preživjeti do sljedećeg', riječi su udovice proslavljenog košarkaša

No dok je svijet javno oplakivao NBA legendu i njihovu kćer Gigi, 38-godišnja Vanessa tiho je radila na tome da obnovi život za sebe i svoju obitelj, 18- godišnju kćer Nataliu, četverogodišnju Bianku i jednogodišnju kćerkicu Capri.

Preuzela je kreativne projekte koji su ostali nedovršeni u Granity Studiu, multimedijskoj tvrtki pokojne zvijezde koju sada vodi. Nedavno je Vanessa ponovno pokrenula Kobeovu dobrotvornu neprofitnu organizaciju, Sportsku zakladu Mamba & Mambacita u čast dvojcu te kako bi pomogla osnažiti mlade djevojke i pružila jednake mogućnosti budućim sportskim zvijezdama - viziju koju je Kobe dugi niz godina podržavao.

  • +17
  • +14

Vanessa Bryant, Kobe Bryant

Izvor: Profimedia / Autor: Burt Harris / Zuma Press / Profimedia

Svo to vrijeme Vanessa je pokazivala oduzimajuću izdržljivost i gracioznost dok se nosila s neopisivom boli i trudila ostati potpuno prisutnom u životima svojih kćeri.

'Ova je bol nezamisliva [ali] samo se morate ustati i gurnuti naprijed. Ležanje u krevetu i plakanje neće promijeniti činjenicu da moja obitelj više nikada neće biti ista. Ali ustajanje iz kreveta i guranje naprijed učinit će dan boljim za moje djevojke i za mene. Dakle, to je ono što radim', izjavila je Vanessa u ekskluzivnom intervjuu za američki magazin People.

Pokušavajući se usredotočiti na 'pronalaženje svjetlosti u tami', Vanessa crpi inspiraciju od Kobea i Gigi.

'Pretpostavljam da je najbolji način da to opišem tako što me Kobe i Gigi motiviraju da nastavim. Inspiriraju me da se više trudim i svaki dan budem bolja. Njihova ljubav je bezuvjetna i motiviraju me na toliko različitih načina'.

Trajna snaga ljubavi i njezina odanost Nataliji, Bianki i Capri postala joj je spasonosna milost. 'Moje djevojke pomažu mi da se nasmiješim kroz bol. Daju mi snagu', kaže Vanessa ističući kako Kobea, Gigi, Nataliju, Bianku i Capri želi učiniti ponosnima.