NIKAD MIRNE, ALI SRETNE

Vanda Winter: 'Moj sin je otkrio samostalno kretanje, pa svi trebamo imati oči i na leđima'

19.03.2018 u 12:11

Bionic
Reading

Mnoge svjetske modne kuće sve više pažnje usmjeravaju prema djeci i dječjoj modi. Taj trend prepoznalo je i novi multibrand store koji je u centar Zagreba doveo svjetske modne brendove na čije su otvorenje došle brojne poznate mame koje su tu pronašle odjeću, obuću i modne dodatke za njihove najmlađe. Među njima je bila i pjevačica, glumica Vanda Winter koja je za tportal podjelila iskustva prve godine majčinstva

'Sad mi je lakše utoliko što imam više iskustva u odnosu na nivo s kojim sam inicijalno zakoračila u majčinstvo. Imam jasniju sliku toga što su bebe, koje su njihove potrebe i kako funkcioniraju, a osim toga - bitno bolje poznajem i svoje dijete, njegovu narav i navike. S druge strane, svaka nova faza nosi i nove izazove i to su stvarno igre bez granica. Kako je moj sin sada otkrio samostalno kretanje, svi trebamo imati oči i na leđima', ispričala je zgodna mama Vanda Winter.

Njezini dani trenutno izgledaju kao vožnja na dva kolosjeka, otkrila je.

'Jedan se odnosi na Fabijana i njegove potrebe, a drugi na posao. Tako da idem u dvije isključive krajnosti iz dana u dan. (smijeh). Kad nisam na poslu nastojim što više kvalitetnog vremena provesti s njim. Mislim da je to i prirodno u prvoj godini dana života', ističe.

Na pitanje priželjkuje li još djece, Vanda kaže bi to voljela no za sada to ipak ne planira.

'Htjela bi se maksimalno još uvijek posvetiti svom sinčiću. Teško je o tome govoriti jer čovjek snuje, a Bog odlučuje'. poručila je. Za razliku od mnogih mama koje su već nakon prvih mjeseci od rođenja krenule po eventima, izlazi samo kad je riječ o poslu.

'Vrijeme koje nije vezano uz posao, a koje se odnosi na moje slobodno vrijeme je vezano uz njega. Drugim riječima, nemam baš puno vremena za sebe niti ga rado odvajam za sebe. Znam da sam sada još uvijek najpotrebnija svom djetetu i kad nije riječ o nekoj poslovnoj obavezi, biram biti s njim', ističe glumica i pjevačica.

Ponuda novootvorene trgovine osim nje oduševila je i druge poznate mame poput Jelene Veljače, Nevene Rendeli Vejzović i Mare Bratoš.

  • +3
Atelier Bébés - poznate mame na otovrenju Izvor: Promo fotografije / Autor: JOHN PAVLISH