presretna mama

Vanda Winter iskreno o tome kako joj se život okrenuo naglavačke

13.12.2017 u 06:38

Bionic
Reading

Poznata glumica i pjevačica te njezin suprug, nogometaš Ivan Parlov u travnju su postali ponosni roditelji dječaka kojem su nadjenuli ime Fabijan. On je ubrzo postao najvažnija osoba u njihovu životu i uživaju u svakom trenutku s njim. No Vanda Winter nije zapostavila svoju karijeru. Za tportal je iskreno progovorila o tome kako joj se sve život preokrenuo otkako se našla u najvažnijoj ulozi svog života

Ovoj 33-godišnjoj riđokosoj ljepotici u travnju su se ostvarile sve želje kada je ugledala svoje dijete. Vanda Winter je sina Fabijana zbog manjih komplikacija rodila carskim rezom, a najveća podrška joj je bio suprug Ivan Parlov, s kojim je u braku od 2015. godine. Dolaskom sada 8-mjesečnog sinčića cijeli joj se svijet, kaže, preokrenuo. 

'Prva tri mjeseca su izgledala kao da nikad neće proći, a onda se vrijeme samo zakotrljalo. Počeci najčešće nisu laki, pogotovo kad je riječ o prvom djetetu. Ali ako to pribrojimo 'u rok službe', onda je iza nas osam mjeseci čistog blaženstva', pojasnila je.

Otkrila je u kojoj je Fabijan trenutačno razvojnoj fazi i što ga najviše okupira i veseli. 'Sad testiramo kašice, pokušava propuzati, zanima ga sve što šuška. Grize sa svoja četiri mala zuba i čupa. Inače se obožava smijati, otkriva svoj glas i jako voli kad mu se pjeva.'

Privatni život i nekadašnji prioriteti padaju u vodu rođenjem bebe, a to potvrđuje i Vanda koja više nema slobodu kao prije jer se apsolutno sve vrti oko Fabijana. 'Iskreno, nemam vremena za sebe, ali ne vidim to kao dramu. Nakon šest mjeseci sam zatvorila porodiljni pa me posao redovito tjera da idem do frizera. Ali svaki izlazak koji nije vezan uz posao još uvijek debelo važem', ističe.

  • +3
Vanda Winter Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL

Vanda je ispričala što su najveće radosti, a što brige majčinstva. 'Briga ima milijun. Mislim da se svaka mama uvijek pita radi li sve ispravno jer oko nas je 1001 različit savjet, a pravog recepta za majčinstvo - nema. Majčinstvo je kad i uza sve to još uvijek uživaš i zahvaljuješ na svakoj sekundi.'

Još je rano, kaže, da se kod Fabijana uoče njezine ili tatine karakterne crte. 'Rano je još za to. Ali moram priznati da mi godi kad vidim kako reagira na glazbu', pohvalila se. 

Laku noc! 😴💙 @loolyboo

A post shared by Vanda Winter (@vandawinter148) on

Za razliku od nekih poznatih mama, koje se lako odvajaju od svoje djece da bi sudjelovale na društvenim događajima, Vanda to čini uglavnom kad je riječ o poslovnim varijantama. 'Na društvenim događajima sam opet isključivo ako na njima i nastupam ili sam na drugi način profesionalno angažirana', kaže. U blagdansko vrijeme ima više angažmana. Tako nastupa na Adventu na Europskom trgu kao gošća saksofonista Igora Geržine 14. prosinca, na humanitarnom koncertu 'Djeca za djecu' namijenjenom djeci oboljeloj od malignih bolesti 15. prosinca te na tradicionalnom koncertu 'Božić u Ciboni'.