SIN AMERIČKOG PREDSJEDNIKA

Uzrok svojih problema Hunter Biden vidi u ozbiljnoj traumi: 'Ne znam za silu moćniju od ljubavi moje obitelji – osim ovisnosti'

06.04.2021 u 00:04

Bionic
Reading

Sin američkog predsjednika Joe Bidena, Hunter Biden, u dva intervjua emitirana proteklog vikenda na CBS News, otvoreno je progovorio o svom burnom životu, uključujući i višegodišnju muku i borbu s ovisnošću o opojnim drogama

'Sad sam sve više uvjeren da je u središtu svega trauma', rekao je 51-godišnji Hunter u jednom od intervjua vezanih za njegove memoare 'Beautiful Things'.

Sin američkog predsjednika kaže kako vjeruje da njegova egzaktna trauma seže u 1972. godinu i automobilsku nesreću u kojoj su njegova majka Neilia i novorođena sestra Naomi izgubile život, a on i stariji brat Beau, koji je 2015. umro od raka mozga, bili su teško ozlijeđeni.

'Ne znam zašto sam to tako teško priznao', rekao je Hunter za CBS i dodao kako on i njegova obitelj nikad nisu puno razgovarali o nesreći i emocionalnoj traumi koja je trajala desetljećima.

'Vjerojatno smo trebali', rekao je u intervjuu Hunter.

U svojoj knjizi memoara, koja će biti objavljena u utorak, Hunter detaljno opisuje svoje životne uspone i padove, od ovisnosti o cracku do romantične veze s udovicom svoga brata Hallie Biden.

Hunter je na trenutke tijekom intervjua bio vrlo emotivan, dok je govorio o podršci svoje obitelji u danima njegove najveće ovisnosti.

'Ja sam Biden, previše plačemo', rekao je Hunter brišući oči nakon što je rekao kako ga predsjednik Biden još uvijek zove svake večeri kako bi provjerio de je sve u redu.

U jednom je slučaju, kaže Hunter, njegov otac kao podpredsjednik SAD-a izmigoljio sigurnosnim službama i našao nači kako da dođe do kuće i suprostavi mu se oko zlouporabe droge i alkohola.

Prisjetio se i jedne od brojnih mučnih scena tijekom svoje ovisnosti, kad bi prosijavao tepih ne bi li pronašao još cracka.

'Vjerojatno sam popušio više parmezana nego bilo tko koga znate', rekao je Hunter i otkrio da je zano i po 13 dana ne spavati i cijelo to vrijme pušiti crack i piti votku.

Nikan, niti na trenutak, priznaje, nije pomislio da će ga njegov otac prestati podržavati i da će se prestati nadati da će se njegov sin popraviti.

  • +18
Hunter Biden Izvor: Profimedia / Autor: Greg Nash/The Hill/Pool / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Svoj brak sa južnoafričkom filmašicom Melissom Cohen, koju je upoznao u Los Angelesu 2019. i vrlo brzo oženio, Hunter opisuje kao čudo za sebe i svoj oporavak.

Huneter je otkrio kako su se Melissa i on međusobno svidjeli jedno drugom već na prvom slijepom spoju, a kasnije joj je te noći priznao da je ovisan o cracku.

'Rekla mi je: 'Dobro, to sad završava'', prisjetio se Hunter i dodao kako je znao da mu je to zadnja šansa.

Sin predsjednika Bidena priznaje i da otvaranjue o ovisnosti u intervjuu za New Yorker 2019. godine djelomično može zahvaliti svoj spas.

'Počeo sam pričati svoju priču', rekao je Hunter te na pitanje koja je najveća lekcija iz svega toga odgovara: 'Ne znam za silu moćniju od ljubavi moje obitelji – osim ovisnosti'.