OBITELJSKA IDILA

Uživa u novoj ulozi: Vanna prošetala gradskim ulicama s unučicom

14.10.2023 u 17:47

Bionic
Reading

Nakon što je ovog ljeta po prvi put postala baka, domaća pjevačica i članica žirija showa 'The Voice Hrvatska' ne krije koliko uživa u novoj ulozi

Pjevačica Vanna i suprug Andrija Vrdoljak postali su ponosni baka i djed nakon što je njihov 26-godišnji sin Luka ovog ljeta dobio kćerkicu.

Iako se obiteljski život trude voditi daleko od očiju javnosti, vijest da je njihov 26-godišnji sin Luka postao otac ipak nisu mogli zatajiti.

'Da, istina je. Naš sin Luka postao je otac i jako smo sretni zbog toga', za Story je početkom srpnja potvrdio Andrija Vrdoljak, također otkrivši da je riječ o djevojčici.

Ponosna baka Vanna ove subote nije uspjela promaknuti objektivima fotoreportera u šetnji zagrebačkim ulicama, sa unučicom u crvenim kolicima.

Između nastupa i obiteljskih obaveza, domaća pjevačica priprema se za novu, 4. sezonu natjecateljsko-pjevačkog showa 'The Voice Hrvatska', a točno mjesec dana prije početka njegova emitiranja otkriveno je da se njoj i Davoru Gopcu u ulozi članova žirija i mentora natjecateljima pridružuju Damir Urban i Dino Jelusić.

  • +10
Mentori u novoj sezoni 'The Voice Hrvatska' Izvor: Promo fotografije / Autor: D. Cepak/HRT