zavidna linija

Uživa s Bezosom na jahti: Slavna glumica ostavlja bez daha i u 60-ima

15.08.2023 u 08:23

  • +5

Demi Moore

Izvor: Ostale fotografije / Autor: Auto

Bionic
Reading

Demi Moore provodi odmor u Grčkoj gdje se našla i s osnivačem Amazona i njegovom zaručnicom na jahti vrijednoj 500 milijuna dolara

Demi Moore nedavno je postala baka, no to nikada ne biste pomislili prema njenoj figuri koju je istaknula u bikiniju i fanove još jednom ostavila bez teksta.

U dobi od 60 godina, još se može pohvaliti besprijekornim tijelom i ravnim trbuhom, kao i preplanulim tenom koji je lijepo došao do izražaja u zelenom bikiniju. Slavna glumica snimljena je kako uživa u toplom oceanu dok je plutala s ružičastom spužvom za vodu, svezane kose u rep i bez imalo šminke.

Demi Moore Izvor: Profimedia / Autor: Dede / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Moore se trenutno nalazi na odmoru u Grčkoj koji provodi u društvu Amazonova osnivača Jeffa Bezosa i njegove zaručnice Lauren Sanchez, i to na njegovoj skupocjenoj jahti Koru čija se vrijednost procjenjuje na 500 milijuna dolara.

Naime, sa slavnim parom je u vrlo bliskim odnosima jer je njihovoj najmlađoj kćeri Ariadne-Zoe nedavno postala krsna kuma!

No, oni nisu jedini prijatelji koje je posjetila prilikom uživanja u Grčkoj jer je prethodne dane provela na luksuznoj jahti bliskih prijatelja Andreasa i Athanasije Steggos te u noćnom provodu na otoku Mykonosu.