VODITELJSKI DEBI

Uzbuđenje raste: Franka Batelić pokazala kako provodi vrijeme uoči Dore

18.02.2022 u 08:41

Bionic
Reading

Opatija će ovog vikenda napokon zasjati barem malo starim sjajem, budući da će se u subotu 19. veljače tamo održati ovogodišnji hrvatski izbor za pjesmu Eurovizije. Tamo je već stigla i Franka Batelić, koja će ovoga puta mikrofon u ruci držati kao jedna od voditeljica izbora

Iako je s pjesmom 'Crazy' predstavljala Hrvatsku na Euroviziji 2018. godine i to u Portugalu, ove će godine na Dori Franka Batelić nastupiti u sasvim drugačijoj ulozi. Zajedno s Elizabetom Brodić, ali i iskusnim Duškom Ćurlićem, Franka će voditi ovogodišnji izbor, koji će se u subotu 19. veljače održati u Opatiji.

Pjevačica je tamo već stigla, pripreme su krenule, a kako sve to izgleda iza kamera, otkrila je sama Franka na svom Instagram Storyju.

Franka Batelić - Dora Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Prvo je pokazala svog psa Oskija, kako se lijeno izležava, te je napisala: 'Jutro prije ludog opatijskog vikenda', a onda je upitala svoje suvoditelje Elizabetu i Duška, 'gdje su oni'.

Mnoge je iznenadila odluka da upravo pjevačica ove godine bude voditeljica, no vjerujemo da će ona njihovu odluku itekako opravdati sutra navečer u izravnom televizijskom prijenosu.