stižu samo pohvale

Užarile su se društvene mreže nakon nastupa naše predstavnice na Eurosongu: 'Mia je moj 'Guilty pleasure' ove večeri'

10.05.2022 u 23:07

Bionic
Reading

Hrvatske na Eurosongu Mia Dimšić nastupila je 11. sa skladbom 'Guilty Pleasure', a zapjevala je na engleskom i hrvatskom jeziku. Uz nju su na pozornici bila dva plesača i plesačica, a svojim je nastupom zaradila ovacije publike. Reakcije na našu predstavnicu su odlične

U glazbeno-scenskom showu uživala je publika, ali i mnogobrojni obožavatelji koji su Eurosong pratili ispred televizijskih ekrana diljem svijeta. Nakon nastupa naše Mije Dimšić (koja je ostala dosljedna sebi te je unatoč glamuroznom stylingu i na kraju je otpjevala nekoliko kitica iz hrvatske verzije 'Netko drugi') na pozornici torinske dvorane Pala Aplitour stigle su brojne reakcije na društvenim mrežama, mahom pozitivne.

'Mia je moj 'guilty pleasure' ove večeri, Hrvatska (#CRO). Nova Katie Melua, sjajna pjesma za nacionalne i lokalne radijske kanale. Moja žena: zvuči kao Taylor Swift. Finala dostojan!', oduševljen je jedan od Twitteraša.

'Nathalie Imbruglia iz Zagreba, nije loše', piše jedan Twitteraš.

'Mia Dimšić iz Hrvatske je baš draga. Volim ovu sveameričku pjesmu! Može biti i na albumu #TaylorSwift. Ne razumijem promjenu u hrvatski na kraju. Nema smisla', smatra jedan od korisnica Twittera.

'11 vrlo lagan, melodičan i vrlo sladak #savršen pop', piše drugi korisnik Twittera.

  • +10
Mia Dimšić Izvor: Profimedia / Autor: Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia