RILEY KEOUGH

Unuka Elvisa Presleyja za 31. rođendan odlučila pozirati bez suvišnih krpica

03.06.2020 u 22:26

Bionic
Reading

Američka glumica Riley Keough i jedina unuka legendarnog 'Kralja' Rock and Rolla Elvisa Presleya, posljednjih godina gradi respektabilnu karijeru u Hollywoodu, a svoj 31. rođendan, koji je proslavila prošlog tjedna, odlučila je označiti objavom zavodljive fotografije na Instagramu

Poznata američka glumica na sebi svojestven način odlučila je proslaviti 31. rođendan poziravši potpuno gola na ležaljci ispred svoje kuće. Na sebi je samo imala čarape i natikače uz dodatak sunčanih naočala.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

31 🤙

Objavu dijeli Riley Keough (@rileykeough)

Posljednjih godina unuka Elvisa Presleyja, korak po korak, bez fanfara, skandala i pozivanja na slavno prezime, traži svoje mjesto pod suncem u Hollywoodu, a do danas je imala priliku ostvariti niz zapaženih uloga u filmovima poput 'Mad Max: Fury Road', 'American Honey', 'The Girlfriend Experience' i 'Logan Lucky'.

Godine 2012. započela je ljubavnu vezu s kaskaderom Benom Smithom-Petersenom na setu filma 'Pobješnjeli Max: Divlja cesta', a u kolovozu prošle godine objavili su svoje zaruke koje su okrunili vjenčanjem u dolini Napa.

Među uzvanicima bile su Kristen Stewart, Zoe Kravitz, Cara Delevingne, Abbey Lee i Courtney Eatona, a gost je bio i mladenkin bivši dečko Tobias Jesso Junior.