potpuno novi način

Uz pomoć 3D tehnologije set 'Kumova' u Dnevniku Nove TV

31.08.2023 u 20:40

Bionic
Reading

Omiljeni likovi iz najgledanije domaće serije 'Kumovi', Aljoša Gotovac i Vinko Macan, koje utjelovljuju glumci Vladimir Tintor i Vedran Mlikota, ponovno su se pojavili na malim ekranima, ali ovoga puta - u Dnevniku Nove TV. Zahvaljujući modernoj tehnologiji, gledatelji su dobili priliku doživjeti svoje omiljene junake na jedan potpuno novi način

Tim produkcijske grafike Nove TV oživio je čarobni svijet 'Kumova' kroz rekonstrukciju seta u 3D tehnologiji. Korištenjem kombinacije zelenog platna i pravog studija informativnog programa, proširena je stvarnost. Zahvaljujući Vizrt sustavu, koji omogućuje integraciju virtualnih elemenata u stvarni svijet, set 'Kumova', točnije set gostionice iz imaginarnog mjesta Zaglave tako je osvanuo u studiju Dnevnika Nove TV, stoji u priopćenju.

Glumci su se pojavili u svojim poznatim ulogama i ostali su u karakteru tijekom cijelog gostovanja. Njihovo gostovanje u Dnevniku Nove TV bilo je u obliku kratkog skeča, gdje su voditeljima i gledateljima najavili što sve mogu očekivati u novoj sezoni koja kreće 4. rujna na Novoj TV.

Ovo tehničko remek-djelo omogućilo je gledateljima da se osjećaju kao da su dio serije, dok su omiljeni likovi izmješteni iz njihovog svijeta i postavljeni u stvarno vrijeme i prostor. Osim što je ovo bila prilika za gledatelje da se prisjete svojih omiljenih likova iz serije 'Kumovi', također je bilo i iznenađujuće i maštovito iskustvo koje je promijenilo način na koji doživljavamo televizijsku zabavu. Ovakva vrsta tehnološke inovacije otvara vrata brojnim mogućnostima u svijetu medija i zabave. Jedno je sigurno, ovo gostovanje 'Kumova' u Dnevniku Nove TV ostat će upamćeno kao trenutak kada su se svjetovi stvarnosti i fikcije spojili na jedan čaroban način, uz neprocjenjiv skeč u kojem su glumci ostali vjerni svojim ulogama i oduševili gledatelje.

Kako izgleda snimanje, a što gledatelji vide na ekranu može se pogledati ovdje.