MILA I MARIO

Uz dozvolu Andreja Plenkovića, njegova djeca postala zvijezde Instagrama slovačkog premijera

  • Autor: N. Sa.
  • Zadnja izmjena 24.07.2020 15:30
  • Objavljeno 24.07.2020 u 15:30
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

Tijekom nedavnog susreta hrvatskog i slovačkog premijera, Igor Matovič darovao je Andreju Plenkoviću dječje zaštitne maske za lice s detaljem hrvatske zastave. Budući da je ovaj dar bio namijenjen za Plenkovićevu djecu, naš je premijer slikao svoje nasljednike s maskama i fotografiju poslao slovačkom kolegi, koji ih je potom objavio na svom Instagram profilu na kojem ga prati 74,2 tisuće ljudi

'Znate li čija su ovo djeca? Ovo su djeca hrvatskog premijera Andreja Plenkovića - Mila i Mario. Danas mi je Andrej poslao ovu fotografiju kao zahvalu njegove predivne djece za maske koje su šivane u Bardejovu i na kojima je hrvatska zastava. Predao sam mu ih tijekom summita u Bruxellesu', stoji to ispod fotografije objavljene na službenom Instagram profilu slovačkog premijera Igora Matoviča, koji je naglasio kako je istu objavio uz pristanak roditelja.

Riječ je dakako o djeci našeg premijera Andreja Plenkovića iz braka s Anom Maslać Plenković - Mario je rođen 2014. godine, iste godine kada su se i vjenčali, da bi tri godine kasnije stigla i Mila. Upravo je rođenje Mile obilježilo i Plenkovićev prvi mandat te je on postao i prvi hrvatski premijer koji je tijekom obnašanja te dužnosti postao otac.

Iako svoju djecu rijetko pokazuju u javnosti, Andrej Plenković i njegova supruga Ana Maslać Plenković, ponekad naprave iznimku, što je bilo i u ovom slučaju.