zanosna josipa

Uvijek velika podrška: Iako je Ivan Perišić u samoizolaciji njegova supruga odjevena u dres vjerna je navijačica

28.06.2021 u 17:22

Bionic
Reading

Vijest kako Ivan Perišić zbog pozitivnog testa na koronavirus ne može nastupati u osmini finala Eura 2020 gdje Hrvatska igra protiv Španjolske u Kopenhagenu poprilično je glasno odjeknula te pomrsila planove našoj reprezentaciji. Međutim, Ivanovu suprugu, Josipu Perišić navijački duh ne napušta te je na svom Instagram profilu pokazala kako je spremna za utakmicu

Josipa Perišić, supruga nogometaša Ivana Perišića vatrena je navijačica te vjerno podržava hrvatsku reprezentaciju. Na prošloj utakmici protiv Škotske Ivan Perišić u 77. minuti zabio je treći gol za hrvatsku reprezentaciju, a njegova supruga javno mu je čestitala na tome i dobila brojne pozitivne komentare na objavljenu čestitku.

Međutim, dogodilo se ono što nitko nije priželjkivao – tijekom rutinskog testiranja hrvatski reprezentativac bio je pozitivan na koronavirus te je smješten u samoizolaciju koja će trajati barem 10 dana. Spriječilo je to Perišića da zaigra na današnjoj utakmici protiv Španjolske, no ne i njegovu suprugu da nastavi vatreno navijati.

Na svom Instagram Storyju objavila je niz fotografija iz Kopenhagena, te dvije fotografije na kojima je odjevena u dres nogometne reprezentacije te u uzbudljivom navijačkom raspoloženju. Unatoč tome što joj suprug danas neće zaigrati protiv Španjolaca Ivana će utakmicu pratiti i vjerno navijati, a na jednoj fotografiji gdje pozira s podignutim palcem je napisala: 'Za mog Iku' te dodala emotikone srca.

Prije koji dan se na Instagramu povodom pozitivnog testa na koronavirus oglasio se i sam Perišić te je napisao: 'Kao što već svi znate, pozitivan sam na koronavirus. Hvala svima na podršci. Osjećam se dobro, ali sam jako tužan jer sutra neću moći pomoći Hrvatskoj. Na krilima navijača, siguran sam da će momci odigrati sjajnu utakmicu. Tko zna, možda i zaigram još na ovom Euru.'

Josipa Perišić Izvor: Profimedia / Autor: Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia