NEKA DRUGA VREMENA

Uvijek lijepa: Nina Badrić je ovako izgledala prije 30-ak godina

11.01.2019 u 14:00

Bionic
Reading

Danas je ona jedna od naših najboljih pjevačica, a iako je to često isticala, mnogi su zaboravili kako je karijeru započela u zboru Zvjezdice, istom onom u kojem su pjevale i nekadašnje Divasice, novinarka i voditeljica Lamija Alečković, ali i mnoge druge koje su svoje pjevačke talente zamijenile nekim drugim zanimanjima. Upravo snimka jednog nastupa sa Zvjezdicama, davne 1988. godine, zapela je i nama za oko

Još prije četiri godine, na svom YouTube kanalu, Nina Badrić objavila je snimku koja je nastala 1988., kada je zajedno sa svojim zborom Zvjezdice nastupala u KD 'Vatroslav Lisinski'.

Bila su to sasvim druga vremena, a Zvjezdice i Nina nastupile su pjevajući pjesmu 'Neka vječno živi domovina moja', posvećena tadašnjoj Jugoslaviji.

Nina Badrić i Zvjezdice - Neka vječno živi domovina moja (1988.) Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Iako su crte lista i dalje iste, zbog modnog izričaja koji se tada nosio, poput sakoa s naglašenim ramenima, ali i poprilično izražene šminke, Nina Badrić djelovala je malo starije, a te 1988. godine imala je tek 16 godina.

  • +8
Nina Badrić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

No, osim Nine, na snimci se vide i neke druge poznate Zvjezdice, poput nekadašnjih Divasica Ivane Husar Mlinac i Maje Vučić te televizijske novinarke i voditeljice Lamije Alečković.

U potrazi za nekim dobrim, prošlim vremenima, na službenoj stranici jednog od najboljih ženskih zborova, koje je osnovao Zdravko Šljivac, pronašli smo i stare fotografije i isječke iz novina, iz vremena kada su mnoge od njih samo maštale o slavi i uspjehu.

Zbor Zvjezdice Izvor: Licencirane fotografije / Autor: zvjezdice.hr