'BOGU HVALA'

Ninu Badrić dirnula poruka za blagdane koju nikad neće zaboraviti

31.12.2018 u 15:20

Bionic
Reading

Pjevačici koju smo donedavno gledali i kao članicu žirija u showu 'Zvijezde' silvestarska noć bit će radna, odradit će ju na dubrovačkom Stradunu. Osim fotografije s kojom poziva publiku na svoj koncert Nina Badrić je sa svojim pratitljima na Instagramu podijelila i nešto što je ganulo sve one koju je prate

'Nina, volim te! Voljela bih da znaš da je tvoj glas meni život spasio kad sam bila uvjerena da više ne vrijedi živjeti. Ovo je, zaista, istina. Čak ti se i moji roditelji zahvaljuju. Volim te!', napisala joj je djevojka. Nina Badrić je pored te objave stavila tek kratki komentar: 'Bogu hvala'.

View this post on Instagram

Bogu hvala 🙌🏻🙏🏻❤️

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

Pjevačica je nakon toga u komentarima dobila još emotivnnih ispovijesti svojih fanova.

'Nina s tobom je zivot ljepši, 'Sjajno. I meni u nekim trenucima', 'Za mene osobno Nina je moj anđeo koji je uvijek s pjesmom bila uz mene u dobrim i lošim danima i davala mi snage da preživim neke dane lakše... Anđeoski glas i svaka pjesma srcem otpjevana... Hvala ti prelijepa Nina', 'Bravo Nina za svaku ispjevanu pjesmu s kojima si dotaknula mnoga srca, podigla mnoge iz očaja a ostala si svoja, jednostavna, topla i jako duhovita', poručili su joj.

  • +8
Nina Badrić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo